Algemeen

Gaat Gal Gadot op Nazi's jagen in 'Ruin'?

De 'Wonder Woman' actrice tekent voor een rol in de WO II-thriller.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 10:00 in Algemeen
Gal Gadot is in onderhandeling om de hoofdrol te spelen in Ruin, een nieuw drama van regisseur Justin Kurzel. De film moet als het goed is aan het begin van 2018 in productie gaan. Wat zou betekenen dat Gal Gadot de film kan maken voordat ze moet beginnen aan de opnames van Patty Jenkins' Wonder Woman 2, die waarschijnlijk volgend jaar zomer van start gaan. Ondertussen heeft Gadot ook onlangs getekend voor Deeper, waarin ze samen met Bradley Cooper zal spelen.

Ruin is geschreven door de broers Matthew en Ryan Firpo. Het moet een film worden in de stijl van Inglorious Basterds en Fury: een rauwe wraakthriller dat rondom de Tweede Wereldoorlog speelt. Een naamloze ex-Nazi legerkapitein navigeert zijn weg door de ruïnes van Duitsland net na de Tweede Wereldoorlog. Hij wil boete doen voor zijn misdaden tijdens de oorlog als Nazi, en daarom jaagt hij op de overlevende leden van het SS doodseskader waar hij ook lid van was, en vermoordt ze één voor één.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

er werd toch ook gesproken over Wonder Woman 2, dat het af zou spelen in Nazi tijdperk

Master Of Films

Avatar

Ik kan mij iets herinneren dat ik zoiets eerder gelezen had. Zal waarschijnlijk niet op Filmtotaal zijn waar ik het gelezen.

Thiver

Avatar

WW2 moet inderdaad worden gesitueerd in WW2! :D Met een Joodse actrice in de hoofdrol is dat een te mooie kans om te laten liggen.

nieuwslaatste nieuws

meest populair