Marvel overweegt film met enkel vrouwelijke helden

Marvel overweegt film met enkel vrouwelijke helden

Eindelijk...

Actrice Tessa Thompson stelt dat ze gesprekken heeft gevoerd met Marvel over een film waarin enkel vrouwelijke heldinnen te zien zijn. Thompson vertelde dat ze Marvel-baas Kevin Feige benaderde, waarop Feige de gesprekken bevestigde. Hoe officieel die zijn is maar de vraag, al lijkt zijn antwoord wel te impliceren dat zoiets in de maak is.

Feige vertelde dat "als je op de schouder getikt wordt en je omdraait en dan ineens een groep van de belangrijkste Marvel-vrouwen voor je ziet staan, wachtend op wat je te zeggen hebt," dat behoorlijk intimiderend is. Wellicht dat de studio dan ook op dit moment overweegt om voor een dergelijke film te gaan. Dat mag ook wel, want Marvel heeft sinds 2010 een rol voor Scarlett Johansson als Black Widow en toch heeft zij nog altijd geen solofilm gekregen.

In Phase 3 worden gelukkig wel wat van de moeilijkheden die Marvel hiermee lijkt te hebben rechtgezet. Naast Johansson zien we ook Evangeline Lilly als een heldin (in Ant-Man and The Wasp), is Tessa Thompson als Valkyrie te zien (in Thor: Ragnarok) en krijgt Brie Larson (als Captain Marvel) een solofilm.

Vanaf 26 oktober is Thor: Ragnarok in de bioscoop te zien.



NieuwsFilm

meest populair