Algemeen

Vervolg op 'It' moet geest Pennywise betreden

Wat acteur Bill Skarsgård betreft in elk geval.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 13:24 in Algemeen
De Losers wisten Pennywise (Bill Skarsgård) slechts tijdelijk te verslaan in It, aangezien er een vervolg komt. Acteur Skarsgård vertelde nu wat hij hoopt dat we te zien krijgen in het vervolg. Wat hem betreft gaat de film van regisseur Andy Muschietti dieper in op de geest van het personage en het kosmische achtergrondverhaal.

Dat vertelde de acteur tijdens een interview met IGN op de New York Comic Con. Hij denkt dat de enige juiste manier waarop het vervolg - dat met volwassen personages te maken heeft - gemaakt kan worden, is door het "actief anders" te maken dan de vorige film en de psychologie achter horror te bekijken.

"De eerste film werkte zo goed, denk ik, omdat dit uiteindelijk het verhaal van de kinderen is, en je gaat om die kinderen geven," begon Skarsgård. "En de tweede zal een volwassen verhaal worden. En ik denk dat de enige juiste manier om dat te maken, is door het actief anders te maken. Ik denk dat het de moeite waard is om naar de psychologische aspecten van horror te kijken, maar misschien ook een beetje naar de kosmologische oorsprong van dit wezen. Wie is hij, en waar komt hij vandaan?"

De boeken geven daar wat antwoorden op, maar niet heel duidelijk. It zou voortkomen uit het Macroversum, net als zijn aartsvijand, de Schildpad - die de schepper van ons universum is. Er wordt gesuggereerd dat zowel It als de Schildpad gemaakt zijn door een omnipotente schepper. Maar veel meer weten we niet. Wat de acteur betreft leren we daar in elk geval meer over.

"Weet je, het wordt ook nauwelijks beantwoord in het boek. Ik bedoel, het is heel abstract, En ik kan dat wel waarderen. It kan eigenlijk een soort psychedelische trip zijn waarin je de geest van Pennywise betreedt. En als je het boek gelezen hebt, weet je ook dat ze echt zijn geest betreden. Of ze gaan naar een transdimensionele plek en verslaan hem daar. Wat interessant zou zijn, is hoe die plek eruit ziet. Daar liggen denk ik kansen en ik ben er benieuwd naar."

It draait in de bioscoop, het vervolg in september 2019.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Vorige week eindelijk IT gezien in de bioscoop. Hele goede film vond ik! Alle kind personages werden goed neergezet met hun verhaal en Pennywise zelf vond ik geweldig!

Maar omdat hij juist zo weinig te zien was, vond ik Pennywise interessant. Ik hoop dat ze niet TE veel erbij gaan halen.

jimb

Avatar

"VERVOLG OP 'IT' MOET GEEST PENNYWISE BETREDEN"

Huh?

Master Of Films

Avatar

Als we de geest van Pennywise gaan betreden, dan zien we die acrobaat in zijn badjas ergens in een hotelkamer. Wordt er nu al bang van....

Goku32

Avatar

Dat zou ik allemaal willen zien. Wat hierboven verteld word zou geweldig zijn. Maar nu we de volwassende hebben moet het wel veel erger worden kwa horror . Kan niet wachten

Frietgezicht

Avatar

Ja toch,ff kijkie nemen in zijn geest, niks mis mee

nieuwslaatste nieuws

meest populair