Algemeen

Eerste 'Jurassic World: Fallen Kingdom'-trailer op 13 december te zien

Tegelijk met Star Wars: The Last Jedi.

door Jim Pedd om 14:16 in Algemeen
In juni 2018 zal Jurassic World: Fallen Kingdom in de bioscoop te zien zijn. De verwachtingen zijn hooggespannen: het origineel haalde meer dan anderhalf miljard dollar op aan de wereldwijde box office. Maar eerste beelden van de film van regisseur J.A. Bayona hebben we nog niet gezien.

Die zullen volgens het team van Dirtees, dat aanwezig was op de Brand Licensing Expo in Londen pas op 13 december vrijgegeven worden. Volgens die site is de trailer tegelijk met [film=]Star Wars: The Last Jedi[/film] te zien. Gek is dat niet: die film trekt vermoedelijk een gigantisch publiek naar de bioscopen en dat is ideaal om de blockbuster aan het publiek voor te stellen.

De eerste trailer van Colin Tevorrows Jurassic World was overigens op 25 november 2014 te zien. Als de trailer voor het vervolg tot december op zich laat wachten, is dat nog wel binnen de verwachtingen. Vanaf 7 juni in de bioscoop.

13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

the12rz

Avatar

had uit betrouwbare bron ook al vernomen dat het 13 december was

Ereptile

Avatar

Goed om te lezen dat 13 december een trailer wordt verwacht Smiley face

Goku32

Avatar

Hopelijk word deze wel goed. Want die vorige was echt slecht vond ik het einde van die film was echt super slecht. Hopelijk word dit een topper die de originele film doet bibberen

Warhasbegun

Avatar

Ik had dit al ergens vaag voorbij zien komen. Toch bedankt voor de bevestiging ;)

Warhasbegun

Avatar

Ik had dit al ergens vaag voorbij zien komen ;)

Warhasbegun

Avatar

Oeps matige verbinding hier sorry

Master Of Films

Avatar

Warhasbegun "Ik had dit al ergens vaag voorbij zien komen ;)"
Ah dus je hebt geluisterd naar de 143 min "Chatten met Frietgezicht" audioblog waarin yours truly Master of Films in de nieuwsronde heeft verteld dat er JWFK trailer gaat komen op 13 december.

Warhasbegun "Oeps matige verbinding hier sorry"
That's what she said :P

Kaasgaaf

Avatar

13 december, je meent het!

Samiraaaa

Avatar

Eerst was het november nu in december. In iedergeval we krijgen dit jaar nog een trailer te zien. Can't wait hoop dat het een gave trailer wordt en dat ze niet al te veel klappen zoals ze dat wel bij The last jedi hebben gedaan Smiley face

Frietgezicht

Avatar

@ MOF, FT steelt altijd mijn primeurtjes

Warhasbegun

Avatar

Ah ja, nu weet ik het weer, mijn favoriete wekelijkse audioblog "chatten met frietgezicht". Kijk nu al uit naar de blog van volgende week. Ik verwacht weer hoog staand nieuws!

nieuwslaatste nieuws

meest populair