Fishers advies aan Ridley: "Geen seks met Princess Leia!"

Fishers advies aan Ridley: "Geen seks met Princess Leia!"

Fisher is van alle markten thuis!

Toen Daisy Ridley werd gecast als heldin Rey in Star Wars: The Force Awakens was ze relatief nieuw in het filmvak. Ridley werd dankzij de film ineens enorm bekend en dat is nogal wat. Gelukkig was er onder de Star Wars-veteranen één iemand die haar daar goed mee kon helpen. Én dat met een wel heel opmerkelijk advies!

In een recent interview met het modeblad Vogue vertelt Ridley meer over haar plotselinge status als wereldberoemde actrice en de hulp die ze kreeg van haar ervaren collega's om daar mee om te gaan. Niemand minder dan Star Wars-koningin Carrie Fisher hielp Ridley met de stress die hoort bij de faam. 

Ridley en Fisher hadden een sterke band op de set van The Force Awakens, zo vertelt de Britse actrice. Ridley kon altijd bij Fisher terecht met haar vragen, maar soms kwam Fisher ook zelf met advies en dat kon soms erg opmerkelijk van aard zijn.

Zo kwam Fisher ooit eens naar Ridley toe om op haar hart te drukken dat ze nooit met foute mannen moest gaan daten. "Je wilt absoluut niet dat zulke types rond gaan lopen roepen dat ze seks met Princess Leia hebben gehad. Geloof me, dat wil je echt niet," moet Fisher ooit tegen Ridley hebben gezegd.

Fisher was dankzij haar rijke levenservaring van alle markten thuis, zo blijkt weer wel. Helaas is de befaamde actrice inmiddels niet meer in ons midden. In december is zij nog wel te zien naast Ridley in het langverwachte nieuwe Star Wars-deel Star Wars: The Last Jedi.



NieuwsFilm

meest populair