Trent Reznor maakt duistere nieuwe versie 'Halloween'-theme

Trent Reznor maakt duistere nieuwe versie 'Halloween'-theme

John Carpenter bevestigd daarnaast dat hij terugkeert als componist van de Halloween-reboot.

Door zijn betrokkenheid bij het nieuwe deel van de iconische hrror-franchise is het weinig verrassend dat regisseur John Carpenter heeft bevestigd dat hij de soundtrack van de nieuwe Halloween zal componeren.

Zoals eerder al bekend werd, zal de film de gebeurtenissen van alle vervolgen op het origineel negeren (waaronder de tweede film), om als direct vervolg op de eerste film te kunnen fungeren. Jamie Lee Curtis keert terug als Laurie Strode in de film, die zich 40 jaar na de gebeurtenissen in Haddonfield in 1978 afspeelt. Carpenter zei er het volgende over:

"Ik ben uitvoerend producent van de film en het lijkt me duidelijk dat ik een deal heb gesloten om de muziek te componeren... er zijn meerdere opties. Ik wacht eerst af wat de regisseur precies wil. Het kan zijn dat ik een volledige nieuwe score bedenk, of dat we de oude soundtrack een update geven. Misschien wel een combinatie van de twee. Ik moet eerst de film zien om te beoordelen wat het beste werkt."

Naast dit heuglijke nieuws hebben we vandaag ook een nieuwe versie van de iconische Halloween-muziek. Niemand minder dan de Oscar-winnende componisten Trent Reznor en Atticus Ross componeerden de acht minuten durende versie, die behoorlijk duister is. Je kunt de muziek hieronder beluisteren.



NieuwsFilm

meest populair