Algemeen

Opnames 'Deadpool 2' en 'X-Men: Dark Phoenix' afgerond

Inclusief The New Mutants krijgen we in 2018 drie X-films te zien!

door Zilko Tarici om 18:08 in Algemeen
In navolging op de eerste trailer van X-Men spinoff The New Mutants van afgelopen week, is nu bekend geworden dat de opnames van de twee andere X-films die volgend jaar uitkomen, zijn afgerond.

Regisseur Simon Kinberg liet een aantal uren geleden weten dat de opnames van X-Men: Dark Phoenix zijn afgerond. Het resultaat moet in november 2018 onze bioscopen bereiken.

Ondertussen hebben scenarist Rhett Reese en acteur Ryan Reynolds onthuld dat ook de opnames van Deadpool 2 zijn afgerond in Vancouver (die van Dark Phoenix vonden plaats in Montreal).

Reynolds blijft daarna bezig om Josh Brolin (op vriendelijke wijze) te pesten door te laten wetene dat hij besloten om "de opnames voort te zetten in mijn ondergoed vanuit Josh Brolins luxueuze woonkamer". De film, die nog geen officiele titel heeft, moet begin juni 2018 in de bioscopen draaien.

Wat verwachten jullie van de X-films van volgend jaar? Doorslaande successen of zal de een beter worden dan de ander?

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Ligt het aan mij of is dat best snel?

Robbepost

Avatar

Dat ligt aan jou.

Mav Damian

Avatar

Ik vind dit ook heel snel gegaan. Net zoals bij New Mutants die van juli t.e.m. september is geëindigd. Ik heb hier mijn vraagtekens of dit wel goed gaat komen?

Master Of Films

Avatar

Mav Damian "Ik heb hier mijn vraagtekens of dit wel goed gaat komen?"
De opnames van Deadpool en Dark Phoenix zijn in juni van start gegaan. Trouwens er kunnen nog reshoots komen. Verder moet in post production nog veel meer afgehandeld worden, dus het is wel handig dat ze alle beeldmateriaal hebben ;)

NieuwsFilm

meest populair