Video

Gave beelden ambitieuze 'Jurassic World: Evolution' game

Bouw je eigen Jurassic Park.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 12:10 in Video
Volgend jaar verschijnt er niet alleen het vervolg op Jurassic World (2015) in de bioscoop, maar bijna gelijktijdig wordt er ook een ambitieuze Jurassic World-game gelanceerd, namelijk Jurassic World: Evolution. Recent werden de eerste in-game beelden van het spel vrijgegeven. Daarin zie je meerdere dino-soorten, waaronder de T-Rex.

Frontier Developments is de partij achter Jurassic World: Evolution, de club die eerder de RollerCoaster en Zoo Tycoon games lanceerden. Het doel van de videogame is simpel: bouw je eigen park vol dinosauriërs, gebaseerd op ontwerpen uit de verschillende Jurassic Park-films. Elke stap die je zet leidt tot een nieuw verhaal. Het spel wordt gemaakt in samenwerking met Universal Studios and Amblin Entertainment, inc.

In juni 2018 verschijnt Jurassic World Evolution voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Hieronder zie je de beelden:


En hieronder ook de eerdere teaser trailer, die een goede indruk geeft op wat je kunt verwachten van de game:


Op 7 juni verschijnt van regisseur J.A. Bayona de vervolgfilm Jurassic World: Fallen Kingdom, opnieuw met Chris Pratt en Bryce Dallas Howard. Van deze film zijn er voorlopig nog geen beelden; deze zouden over zo'n 2 maanden volgen.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

ThomasOMalley

Avatar

Ik heb hier helemaal geen tijd voor, maar het ziet er inderdaad tof uit.

Ereptile

Avatar

...deze moet ik hebben!

Sand

Avatar

mm deze wil ik mss toch ook ff spelen :)
Maar wat als je geen T-Rex verblijf zet .. geen uitbreken dan? :p

Ereptile

Avatar

@Sand, zorg er voor dat je park succesvol wordt! Zodra het park vol loopt haal je een paar hekken weg en je hebt een feest!

nieuwslaatste nieuws

meest populair