'Star Wars'-film 'Han Solo' krijgt officieel een titel!

'Star Wars'-film 'Han Solo' krijgt officieel een titel!

Zoals verwacht, maar toch net iets anders.

De opnames voor de tweede Star Wars spin-off film, dit keer rond een het bekende personage Han Solo, zijn afgerond. Via Twitter bedankte regisseur Ron Howard, die tussendoor Phil Lord en Christopher Miller verving, zijn cast en crew en onthulde daarbij met de hulp van Chewie ook nog even de officiële titel voor de film: Solo: A Star Wars Story.


Dit is dus in lijn met de eerdere film uit de anthology-reeks, Rogue One: A Star Wars Story, en zelfs wat ingekort doordat Han Solo's naam enkel wordt aangeduid met Solo. Hieronder ook een officieel filmlogo.

Bekijk de afbeelding
In Solo speelt Alden Ehrenreich de titelrol en zijn er aanvullende rollen voor Woody Harrelson (Beckett), Donald Glover (Lando Calrissian), Joonas Suotamo (Chewbacca), Emilia Clarke (Kira), Thandie Newton en Phoebe Waller-Bridge.

De sciencefictionfilm is na het aanstaande Star Wars: The Last Jedi de tiende live action Star Wars-film in de franchise en speelt zich af voor de gebeurtenissen in het origineel Star Wars: A New Hope (1977). Vanaf eind mei 2018 in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair