Vrouwelijke slechterik voor 'Gambit'? Geen Mr. Sinister?

Vrouwelijke slechterik voor 'Gambit'? Geen Mr. Sinister?

De laatste geruchten over het steeds maar weer uitgestelde 'Gambit'!

Het heeft even mogen duren, maar Fox's superheldenfilm Gambit lijkt er nu eindelijk te gaan komen. In de hoofdrol van de magische mutant Remy LeBeau zien we niemand minder dan acteur Channing Tatum, maar tegen welke slechterik gaat hij het eigenlijk opnemen in zijn eerste film?

Bekijk de afbeeldingVolgens de laatste geruchten van Omega Underground zal de langverwachte X-Men spin-off de bekende supervillain Candra The Benefactress, ook wel bekend onder haar schurkennaam 'Red Death', introduceren in het fictieve filmuniversum. Candra bezit over enorm sterke telekinetische krachten.

Candra verscheen in de stripboeken voor het eerst in 1993 in de titel Gambit #1, dus ergens lijkt het ook wel een logische keus dat filmstudio Fox haar wil introduceren op het witte doek. Sinds de eerste berichten over een mogelijke Gambit-film werd eigenlijk aangenomen dat Mister Sinister de grote slechterik van het verhaal zou worden, maar volgens deze nieuwe geruchten gaan we die dus in elk geval nog niet zien.

Bekijk de afbeeldingVeel sterke vrouwelijke slechteriken zijn er nog niet geweest in superheldenfilms. Bijna tien jaar na de start van het concurrerende Marvel Cinematic Universe is er bij hen pas een vrouwelijke slechterik te zien in het eind oktober te verschijnen Thor: Ragnarok.

Gambit staat gepland voor februari 2019, dus dat betekent dat we waarschijnlijk snel meer te horen krijgen over de casting. De regie van Gambit is in handen van Pirates of the Caribbean-regisseur Gore Verbinski.



NieuwsFilm

meest populair