Algemeen

Vrouwelijke slechterik voor 'Gambit'? Geen Mr. Sinister?

De laatste geruchten over het steeds maar weer uitgestelde 'Gambit'!

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jeffrey Kouters om 12:23 in Algemeen
Het heeft even mogen duren, maar Fox's superheldenfilm Gambit lijkt er nu eindelijk te gaan komen. In de hoofdrol van de magische mutant Remy LeBeau zien we niemand minder dan acteur Channing Tatum, maar tegen welke slechterik gaat hij het eigenlijk opnemen in zijn eerste film?

Volgens de laatste geruchten van Omega Underground zal de langverwachte X-Men spin-off de bekende supervillain Candra The Benefactress, ook wel bekend onder haar schurkennaam 'Red Death', introduceren in het fictieve filmuniversum. Candra bezit over enorm sterke telekinetische krachten.

Candra verscheen in de stripboeken voor het eerst in 1993 in de titel Gambit #1, dus ergens lijkt het ook wel een logische keus dat filmstudio Fox haar wil introduceren op het witte doek. Sinds de eerste berichten over een mogelijke Gambit-film werd eigenlijk aangenomen dat Mister Sinister de grote slechterik van het verhaal zou worden, maar volgens deze nieuwe geruchten gaan we die dus in elk geval nog niet zien.

Veel sterke vrouwelijke slechteriken zijn er nog niet geweest in superheldenfilms. Bijna tien jaar na de start van het concurrerende Marvel Cinematic Universe is er bij hen pas een vrouwelijke slechterik te zien in het eind oktober te verschijnen Thor: Ragnarok.

Gambit staat gepland voor februari 2019, dus dat betekent dat we waarschijnlijk snel meer te horen krijgen over de casting. De regie van Gambit is in handen van Pirates of the Caribbean-regisseur Gore Verbinski.

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Ik denk dat jij de enige was die dat dacht hoor Jeffrey.
Mr Sinister als badguy voor Gambit slaat nergens op.
Uberhaubt is dat een badguy die groot genoeg is voor een X-Men film waarin ze allemaal zitten plus dat Cyclops en Jean wel erbij horen door hun connectie in de strips.

Goku32

Avatar

Dat klopt Frietgezicht. Want Sinister als badguy tegen Gambit alleen Is vaag.

Frietgezicht

Avatar

Yep,beetje als Thanos als badguy in een Iron Man-film.
Ik vond daarom de geruchten al raar dat die in Logan zou zitten maar over Gambit uberhaubt nooit iets over gelezen.

Timothy

Avatar

Nou, in de comics zijn Sinister en Gambit echt wel verbonden met elkaar. Dus onlogisch zou het niet zijn.

Sunspot

Avatar

Sinister verwacht ook niemand in een solo Gambit film, zou nergens op slaan denk.

Sunspot

Avatar

Als het nou een Cyclops film was, oke, dan kan het nog net.

Maar nee, Sinister is er om het op te nemen tegen een heel team, zal ook haast wel moeten, grootste deel zowat is kansloos in hun eentje.

nieuwslaatste nieuws