Algemeen

Stevige beelden Netflix' 'Bright': Orks, magische elfen en een kernbom

Met Will Smith, en Joel Edgerton als Orc.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 09:40 in Algemeen
Aan het einde van het jaar zal een maar liefst $90 miljoen kostende film van Netflix verschijnen. Het betreft de mystery/thriller/actie/misdaadfilm Bright van regisseur David Ayer en scriptschrijver Max Landis. De film heeft met Will Smith, Noomi Rapace, Joel Edgerton een aantal grote namen aan boord.

In onderstaande featurette Ward and Jakoby nemen Smith en Edgerton ons mee achter de schermen en wordt ons meer duidelijk gemaakt over hun personages, Daryl Ward en respectievelijk Nick Jakoby. De eerste is een menselijke agent en de tweede Jakoby is Wards partner en een Orc. Onlangs gaf de Netflix-contentbaas Ted Sarandos aan dat via Bright de mensen de mogelijkheden gaan zien van 'original content' wat betreft films.


Ayers Bright speelt zich af in een hedendaagse wereld, alleen dan een fantasierijke. Orc politieagent Nick Jakoby en de menselijke politieagent Scott Ward moeten samenwerken en op een zeker moment komen ze in bezit van een hoog illegaal en verwoestend wapen. Het is een "toverstokje" welke verbonden is aan de elf Tikka (Lucy Fry), en dat stokje moet uiteraard niet in de verkeerde handen komen.

Op 22 december moet Bright online verschijnen via Netflix.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Goku32

Avatar

Ziet er goed uit ben benieuwd

nieuwslaatste nieuws

meest populair