Video

Chloë Grace Moretz gaat met John Malkovich in 'I Love You, Daddy' trailer

De nieuwste komedie van Louis C.K.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 16:21 in Video
Gezien wat er nu allemaal in de filmindustrie speelt rondom het Weinstein-schandaal en de #metoo campagne, lijkt het uitbrengen van de trailer voor I Love You, Daddy van Louis C.K. geen toeval. Net zomin als het toeval zal zijn dat I Love You, Daddy, de eerste film die Louis C.K. regisseerde sinds Pootie Tang in 2001 (hoewel hij in de tussentijd wel meerdere televisieseries regisseerde), in de stijl is van oude films van Woody Allen én over een 17-jarig meisje gaat die een relatie begint met een regisseur in de zestig, die er bekend om staat op jonge meiden te vallen.Glen Topher is een succesvolle TV-schrijver en producent, die in paniek raakt als zijn stuurloze 17-jarige dochter China (uit een huwelijk uit een ver verleden) bij hem komt inwonen. Helemaal als ze steeds meer omgaat met de 68-jarige Leslie Goodwin, een legendarische regisseur die de reputatie heeft dat hij minderjarige meisjes verleidt. De uitspraak 'I love you, daddy' waar China haar vader voortdurend mee manipuleert krijgt zo een dubbele lading waar Glen geen raad mee weet.

China wordt gespeeld door Chloë Grace Moretz, Leslie Goodwin door John Malkovich en Louis C.K. is de vader. Verder doen onder andere Pamela Adlon, Charlie Day, Helen Hunt en Edie Falco mee.

5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

5ieb

Avatar

Heerlijk zo'n zwart/wit film met wat droge humor. Kom maar op. :)

Master Of Films

Avatar

Asjemenou. Er is iets mis met mijn monitor denk ik. Waarschijnlijk is die stuk. Ik zie de trailer alleen in zwart wit. Gelukkig heb ik nog garantie met dat ding.

Frietgezicht

Avatar

Bij mij ook MoF,ken wel een nieuwe halen en deze heb ik pas gehaald nadat ik bij de trailer van The Artist erachter kwam dat de andere kapot was.

Master Of Films

Avatar

The Artist was een smerige hoax. Bleek namelijk te gaan om een film uit 1911 en dan zich voordeed als een film uit 2011. Die oude fossielen waaronder onze vrouwenkenner Harvey hebben ons kijkers belazerd. Ook bij de Oscars.

Ik heb wel geklaagd bij de klantenservice van JT. Mij 10 Euro laten betalen voor een oude film. Met terugwerkende inflatie kracht zou The Artist maar 2 Eurocent of 1 stuiver (1/20 gulden) kosten.

nieuwslaatste nieuws

meest populair