Video

Schietgrage Chris Hemsworth te paard in trailer oorlogsfilm '12 Strong'

Special Forces in nood in Afghanistan.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Bram de Groot om 17:56 in Video
Hieronder zie je de allereerste trailer voor de film 12 Strong waarin je de gezichten voorbij ziet komen van onder meer Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Peña en Trevante Rhodes. De regie lag in handen van Nicolai Fuglsig, bekend van de recente, overigens niet heel bekende sciencefictionfilm Exfil.

De complete titel van de film blijkt overigens 12 Strong: The Declassified True Story Of The Horse Soldiers, maar de kans lijkt klein dat deze in de volksmond gebruikt gaat worden. Eerder was de oorlogsfilm nog bekend onder de titel Horse Soldiers. Onderstaande beelden verklaren waarom. De trailer verscheen in eerste instantie via USA Today.


12 Strong volgt het verhaal van een Special Forces-team dat na 9/11 een missie krijgt in Afghanistan. Onder leiding van een nieuwe kapitein moet het team samenwerken met een Afghaanse krijgsheer, om zo de Taliban klein te krijgen. Maar de missie loopt in het honderd en "Green Berets" moeten te paard verder.

In januari debuteert 12 Strong in de Noord-Amerikaanse bioscoopzalen. Een Nederlandse datum is nog niet bekend.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RalpHLaureN

Avatar

Dit moet toch wel de meest inspiratieloze trailer omschrijving zijn die ik in maanden heb gelezen.

Ik betwijfel of de auteur de moeite heeft genomen om het bron materiaal te bekijken. Een Direct to DVD van Steven Seagal krijgt een beter stuk tekst.

Als je er niks om geeft, schrijf en dan niet over. Zoek dan iemand die wel de moeite wil nemen.

Afijn, zelf zeker zin in deze film. Jammer dat Jawbreaker niet meer in productie is. Hadden samen een mooi beeld kunnen schetsen van hoe de Noordelijk Alliantie op stoom kwam tegen de Taliban/Al Quaida.

Banned

Avatar

Kan iemand een nieuwe emmer brengen ? De mijne is vol gelopen met amerikaans patriotisch slijm. De film lijkt ook te teren op Planet of the Apes... Oorlogje spelen met gewereren en paarden.

Judge

Avatar

Tom Petty draait zich om in zijn graf dat ze zijn fantastische liedje coveren voor zo'n onzinnig stuk Amerikaanse propaganda. Yuck!

nieuwslaatste nieuws

meest populair