Plotdetails 'Ant-Man and the Wasp' gelekt

Wat gebeurt er aan het begin van de film?

De site MCU Exchange heeft regelmatig scoops rond Marvel-films. Niet heel gek, gezien de naam van de site. Een daarvan gaat over Ant-Man and the Wasp en dan specifiek wat Hope van Dyne (Evangeline Lilly) en Hank Pym (Michael Douglas) hebben gedaan tussen Ant-Man en deze film in. Schijnbaar zijn ze niet heel blij met Scott Lang (Paul Rudd) en zijn activiteiten in Captain America: Civil War.

Vanaf hier volgen de echte spoilers. De film zou beginnen terwijl Lang in huisarrest zit in de Verenigde Staten en daardoor veel tijd door kan brengen met zijn dochter, Cassie. Hij is geen Ant-Man meer en probeert zich aan zijn nieuwe leven aan te passen. Ondertussen werken Hank en Hope hard aan het terughalen van Janet (Michelle Pfeiffer) uit de Quantum Realm.

Het vader-dochter team zou erg boos zijn geweest op Lang, die ineens naar Duitsland vertrok om mee te vechten met de Avengers. Ze gebruiken verder Pym Particles om hun complete laboratorium klein en mobiel te houden en zo op zoek te kunne naar Janet. Hank en Hope zijn grotendeels op de vlucht, maar moeten uiteindelijk natuurlijk weer samenwerken met Scott Lang.

Waar de film verder over gaat is nog niet bekend. Vanaf 18 juli 2018 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair