Video

Al Pacino en Karl Urban in spannende eerste trailer 'Hangman'

Ook Brittany Snow speelt een rol in de thriller, die een bovennatuurlijk tintje heeft.

door Zilko Tarici om 14:04 in Video
Vandaag heeft productiemaatschappij Patriot Pictures de eerste trailer vrijgegeven van de film Hangman, een nieuwe thriller van regisseur Johnny Martin. De film heeft nog geen releasedatum en zal waarschijnlijk direct naar VOD gaan, wat meestal een niet al te goed teken is voor de kwaliteit van de film.

Al Pacino speelt in Hangman een rechercheur die moet samenwerken met een profiler (Karl Urban). Samen jagen ze op een bruto seriemoordenaar die mensen vermoordt in een gruwelijke versie van het kinderspel galgje (ofwel 'Hangman' in het Engels).

Naast Pacino en Urban zien we in de film ook actrice Brittany Snow Hangman zal naar verluidt een Paranormal Activity-achtige twist hebben. Je kunt de trailer zoals altijd hieronder bekijken.

Wat vinden jullie van de eerste beelden van Hangman? Moet Al Pacino een nieuwe agent inhuren voor betere projecten of lijkt het op een veelbelovende film uit te lopen? Laat hieronder van je horen!5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

MenacE

Avatar

https://www.youtube.com/watch?v=CNhLBNG-dUg

ThysRomani

Avatar

Ik houd van Pacino en zelfs van Urban. Maar dit ziet eruit als een Pacino die enkel Pacino speelt en een Urban die niet uit de verf komt.

Het kan een trailer fuckup zijn, maar het ziet er wat mij betreft uit als een standaard flut crime.

Wilskracht

Avatar

Ik sluit me aan bij ThysRomani. Een soort poor man's 'The Recruit', dat ook al een vrij slappe film was.

Nesh

Avatar

Ik hou meer van films over netto seriemoordenaars.

NieuwsFilm

meest populair