Algemeen

'Blade Runner 2049-actrice Sylvia Hoeks gecast in 'The Girl in the Spider's Web'

Ze zal de boosaardige tweelingzus van hoofdpersonage Lisbeth Salander spelen.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Zilko Tarici om 12:42 in Algemeen
Variety weet vandaag te melden dat niemand minder dan Neerlands trots Sylvia Hoeks (Blade Runner 2049) te zien zal zjn als Camilla, de boosaardige tweelingzus van heldin Lisbeth Salander (Claire Foy) in The Girl in the Spider's Web.

De film is gebaseerd op het vierde deel in de Millennium-franchise: het literaire fenomeen dat werd bedacht door Stieg Larsson en met het vierde deel werd voortgezet door David Lagercrantz. De opnames gaan in januari 2018 van start in Berlijn en Stockholm en de release van de film staat gepland voor oktober 2018.

De regie is in handen van Fede Alvarez, wiens laatste film Don't Breathe goed was voor een indrukwekkende wereldwijde opbrengst van 150 miljoen dollar.

Kijken jullie uit naar een nieuw filmavontuur van Lisbeth Salander? En is de casting van Hoeks naar tevredenheid of ligt het type personage dat ze zal spelen in The Girl in the Spider's Web iets te dicht bij haar personage in Blade Runner 2049?

9 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Goed boek!
Wel jammer voor degene die het niet kennen dat al verteld word wie ze gaat spelen.......... en welk karakter dus in de film zit. Leuker om tijdens het kijken te ervare lijkt me in dit geval.

draganta

Avatar

Neerlands trots. Dat land ken ik niet.

Xenolicker

Avatar

Euh... moeten we dan eerst 3 boeken gaan lezen voordat we wat van de film kunnen begrijpen?

Robbepost

Avatar

Nee xeno. Het hoeft niet maar heeft wel meerwaarde!

Master Of Films

Avatar

Tweelingzus, en dan andere actrice nemen. Had zoiets gedaan als Legend. Tom Hardy als de Kray tweelingen werkte perfect. Armie Hammer in The Social Network was ook een goed voorbeeld.

akketa

Avatar

Er zijn ook twee-eïge tweelingen, beste MoF. ;)

Judge

Avatar

Oh god... draganta, doe je nou zo dom of ben je werkelijk uit een eikelboom gevallen?

Maar goed, ontopic: Ik vond het een fijn boek en mej. Hoeks lijkt me een geschikte keuze voor deze rol. Wat een leuke opwaartse gang heeft de carrière van deze dame te pakken. Hulde!

5ieb

Avatar

Go Sylvia!

23VDV23

Avatar

Op basis van haar performance in Blade Runner vind ik dit dik verdiend. Ze was echt een van de hoogtepunten in die film.

nieuwslaatste nieuws