Algemeen

Motion poster 'The Predator' hint naar het buitenaards wezen

Klaar voor de strijd?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 13:16 in Algemeen
Bliksem slaat in op een teaser poster voor The Predator. De oorspronkelijke film viert dit jaar zijn dertigste verjaardag en om die reden werd onderstaand beeld vrijgegeven. De bliksem vormt hierin langzaam een van de moordlustige wezens die het vermoedelijk weer op mensen voorzien zal hebben.

Ook lijkt de poster een verwijzing naar een scène uit Predator 2, waarin de bliksem inslaat terwijl het buitenaardse wezen op Los Angeles neerkijkt.


Het is niet bekend wat het verhaal van de reboot van regisseur Shane Black wordt. Er zullen bepaalde connecties met de vorige delen zijn, zo speelt Jake Busey de zoon van Peter Keyes. Dat laatste personage werd in Predator 2[i] gespeeld door de vader van Jake, Peter Busey. Het is nog wachten op een eerste synopsis van de film. De opnames zijn overigens al enige tijd onderweg, dus de verwachting is dat die - en wellicht een eerste trailer - niet zo heel lang op zich zal laten wachten.

[i]Predator
is vanaf 3 augustus 2018 in de bioscoop te zien.10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

McGraig

Avatar

Jake Busey is de zoon van Gary Busey die wel in Predator 2 speelde. De eerste Predator is nog steeds een prima film ondanks de gedateerde sfx. Het gebrek aan nieuwe ideetjes in Hollywood is vermoeiend. Desnoods verzien je een iets andere verhaallijn met een ander monster en noem je de film anders. Alles is al een keer gedaan feitelijk; qua verhaal. De ene keer is het een haai, dan weer een demon of psychopaat in een vrachtwagen, een op hol geslagen robot en in dit geval een Alien. Het kan een prima popcorn film opleveren maar waarom dan een reboot?

Rich Art

Avatar

Het is geen reboot, maar een vervolg. Neemt niet weg dat het van mij ook niet perse had gehoeven.

Sunspot

Avatar

@McGraig

Tijdje geleden nog de remastered Predator 1 gezien, inderdaad gewoon een topfilm nog steeds. CGI valt ook reuze mee, vooral omdat er niet veel CGI in zit

SeanDeNiro

Avatar

Deel 2 was ook niet slecht met Danny Glover.
De effecten zullen vast geweldig zijn maar diepgang ho maar.

Frietgezicht

Avatar

^ Hahaha ja want Predator 1 en 2 hadden veel diepgang hahaha.

Decepticon

Avatar

Wie is Peter Busey? ;)
Is wel een heel slordig foutje wat je toch niet hoort te maken.

De film is al lang in ontwikkeling McGraig, waarom nu nog klagen?

Ik wil altijd graag een nieuwe Predator zien, maar ik heb er heel wat minder vertrouwen in, sinds het bekend werd dat dat kleine kind contact kan leggen met de Predator(s) en die foto van die Predator op die tank in een cargobroek.

Wordt verdomd hoog tijd dat de trailer eens uitgebracht wordt. En volgens mij zijn allang klaar met filmen.

Sunspot

Avatar

Ja, dacht ereven aan, is het niet Gary Busy in deel 2.

Frietgezicht

Avatar

Ik vond Predators ook een uiterst vermakelijk filmpje.
Veel meer verwacht ik ook niet van een Predator-film. Het 'monster' zelf is echt top,samen met de Alien 1 van de beste monsters uit de film geschiedenis dus zie ik hem graag vaker in films zolang het maar vermaakt.

Eens met Deception dat zo'n klein kind roet in het eten kan gooien.
Ik weet niet precies waarom een kind contact kan leggen met een Predator dus even afwachten.
Predators vermoorden op zich niet echt de onschuldigen(mensen zonder wapens, zwangere vrouwen, kinderen) dus daarom kan een kind in de buurt komen maar veel gekker moet het niet worden.

Zolang er maar geen Predator kind verschijnt!

Goku32

Avatar

Ik vond deel 2 wel een goeie opvolger van de topper eerste pradator movie. Wtf Decepticon waar heb je dat gelezen. Want dat gaat echt gaar worden dat zo een kind contact kan leggen met een pradator. Waarom zou je dat willen doen echt heel slecht zeg. Maar de eeeste was geweldig de tweede was ook nog wel vermakelijk. De rest er na was echt gaar slecht

Decepticon

Avatar

@Goku32
Hier op FilmTotaal.

Hier iig het artikel van FT dat de opnames allang zijn afgerond:
3 juni 2017

nieuwslaatste nieuws