Teaserfoto toont connectie 'Harry Potter' en 'Fantastic Beasts 2'

Teaserfoto toont connectie 'Harry Potter' en 'Fantastic Beasts 2'

Wat doet Nicolas Flamel in de film?

Kennen jullie 'm nog? De Steen der Wijzen uit de Harry Potter-boeken en films? Die speelt naar het schijnt ook een rolletje in Fantastic Beasts and Where to Find Them 2. Op de sociale media accounts van de film verscheen een mysterieus beeld, een foto van een slotje, met daarop de letters NF. In de bijbehorende tekst wordt verwezen naar Nicholas Flamel, de maker van de Steen.

De aanwezigheid van het personage in dit vervolg van regisseur David Yates werd eerder al bevestigd. Toen werd bekend gemaakt dat acteur Brontis Jodorowsky de rol van Flamel zou gaan spelen. Het personage zal waarschijnlijk een belangrijke rol hebben in de film: niet alleen is hij in de boeken bevriend met Dumbledore (Jude Law), ook zat Voldemort achter de Steen aan. Het lijkt erop dat ook Gellert Grindelwald (Johnny Depp) achter de steen aan zal gaan. Wellicht dat daarin ook meteen een deel van het verhaal van dit vervolg ligt.

Zeker is dat nog niet, maar de tekst is in elk geval erg interessant. Daarin wordt de vraag gesteld welke andere dingen Flamel ontdekt had. Aan jullie eveneens die vraag: welke rol zal Flamel hebben in deze film?



NieuwsFilm

meest populair