Ewan McGregor verlaat vrouw voor Mary Elizabeth Winstead?

Ewan McGregor verlaat vrouw voor Mary Elizabeth Winstead?

En heeft de actrice haar man verlaten voor de 'Star Wars'-acteur?

In de echte wereld bloeit er misschien liefde tussen Ewan McGregor en Mary Elizabeth Winstead, nadat de twee eerder dit jaar in het derde seizoen van misdaadserie Fargo geliefden speelden. Het Engelse The Sun plaatste zondag foto's waarop de twee in een café te Londen zijn en elkaar een zoen geven. Het zorgde voor een kleine ophef, omdat de 46-jarige McGregor getrouwd is. Een kennis van de acteur heeft echter laten weten dat McGregor en zijn vrouw Eve Mavrakis niet meer bij elkaar zijn sinds mei en de scheiding nog gefinaliseerd moet worden.

Winstead plaatste in diezelfde maand een bericht via Instagram waarin ze meldde te gaan scheiden van haar man Riley Stears. Zij waren sinds 2010 getrouwd en kenden elkaar daarvoor al heel lang. De 32-jarige actrice uit 10 Cloverfield Lane liet weten dat zij en Stears gewoon goede vrienden blijven en elkaar zullen steunen.

Bekijk de foto's van The Sun hier en oordeel zelf. De acteurs hebben een mogelijke romance nog niet bekendgemaakt. Volgens ooggetuigen waren ze langer dan een uur in het café. Daarna vertrokken ze samen op McGregor's motor. Kennelijk voelden ze zich erg op hun gemak.

Ongeveer een maand voordat beide relaties ten einde kwamen ging het derde seizoen van de bovenstaande serie in première. De productie begon eind 2016, de opnames vonden begin 2017 plaats. McGregor en Mavrakis schonken elkaar het jawoord in 1995, nadat ze elkaar leerden kennen op de set van misdaadserie Kavanagh QC. Samen hebben ze vier dochters - de 16-jarige Jamyan is geadopteerd uit Mongolië.



NieuwsFilm

meest populair