Celebrity

Ewan McGregor verlaat vrouw voor Mary Elizabeth Winstead?

En heeft de actrice haar man verlaten voor de 'Star Wars'-acteur?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Rik Timmer om 08:00 in Celebrity
In de echte wereld bloeit er misschien liefde tussen Ewan McGregor en Mary Elizabeth Winstead, nadat de twee eerder dit jaar in het derde seizoen van misdaadserie Fargo geliefden speelden. Het Engelse The Sun plaatste zondag foto's waarop de twee in een café te Londen zijn en elkaar een zoen geven. Het zorgde voor een kleine ophef, omdat de 46-jarige McGregor getrouwd is. Een kennis van de acteur heeft echter laten weten dat McGregor en zijn vrouw Eve Mavrakis niet meer bij elkaar zijn sinds mei en de scheiding nog gefinaliseerd moet worden.

Winstead plaatste in diezelfde maand een bericht via Instagram waarin ze meldde te gaan scheiden van haar man Riley Stears. Zij waren sinds 2010 getrouwd en kenden elkaar daarvoor al heel lang. De 32-jarige actrice uit 10 Cloverfield Lane liet weten dat zij en Stears gewoon goede vrienden blijven en elkaar zullen steunen.

Bekijk de foto's van The Sun hier en oordeel zelf. De acteurs hebben een mogelijke romance nog niet bekendgemaakt. Volgens ooggetuigen waren ze langer dan een uur in het café. Daarna vertrokken ze samen op McGregor's motor. Kennelijk voelden ze zich erg op hun gemak.

Ongeveer een maand voordat beide relaties ten einde kwamen ging het derde seizoen van de bovenstaande serie in première. De productie begon eind 2016, de opnames vonden begin 2017 plaats. McGregor en Mavrakis schonken elkaar het jawoord in 1995, nadat ze elkaar leerden kennen op de set van misdaadserie Kavanagh QC. Samen hebben ze vier dochters - de 16-jarige Jamyan is geadopteerd uit Mongolië.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Akke Moeka Hara

Avatar

Is ook 1 van de lekkerste actrices op dit moment vind ik.
En Mcgregor 1 van de meest overrated acteurs.

Frietgezicht

Avatar

Zo zoen ik mijn oma ook,stelt niks voor.

Prince John

Avatar

Tja redelijk makkelijk kiezen lijkt me zo...

@ Akke
Hoezo overrated? Zo veel hebben we het toch ook niet over die gast en hij wordt volgens mij ook niet echt veel voor grote films (meer) gevraagd...

@ Friet
Jij bent dan ook een rare ;)

Akke Moeka Hara

Avatar

@Prince John, doelde voornamelijk op de Star Wars prequels waar men hem als het enige positieve benoemde terwijl ik hem juist zag als deel van het slechte in die prequels.
Zo is ook zijn rol in Black Hawk Down zeer cringe.
Niet mijn favo acteur, snap dan ook niet wat zo een vrouw/goede actrice in hem ziet.

Frietgezicht

Avatar

^ Haha zijn zorgzame lieve karakter? Humor misschien? Een lekkere piemel?
Dus vrouwen willen niet een relatie met mannen die niet fantastisch kunnen acteren denk jij? Hahahahaha.
Het is een relatie, ze maakt geen film waar ze hem voor kiest.

Als Zac Efron een date heeft zegt ze dus eerst ff wachten tot ik je film volgende maand gezien heb ;)

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Dit is pas een apart koppeltje"

Tha fuck. Frietgezicht heeft weer een scope te pakken. :D

Ik wist dat Harvey gek is op vrouwen (via mijn buddy QT), maar dat hij zo'n lage standaard heeft. Is SJP zowaar blij dat ze "aandacht" krijgt. Ik kan mij enorm vergissen, maar ik heb nergens gelezen dat zij onder de #metoo slachtoffers valt.

Frietgezicht

Avatar

Nee,in dit geval is Weinstein het slachtoffer. Hij zelf de tag metoo gebruikt voor SJP.

GreenHornet

Avatar

Doet hij goed, Mary was geweldig in Scott Pilgrim

nieuwslaatste nieuws

meest populair