Blu-ray preview 'War for the Planet of the Apes' - Met een coole verwijderde scène

Blu-ray preview 'War for the Planet of the Apes' - Met een coole verwijderde scène

Wat staat er op de schijf?

Eerder dit jaar verscheen de derde Planet of the Apes-prequelfilm War for the Planet of the Apes en deze rondde de trilogie af rond het "personage" Caesar. De ontvangst was super, maar vermoedelijk doordat het een compleet andere film werd dan de voorgangers, was het financieel succes niet zo sterk als bij Dawn of the Planet of the Apes. Binnenkort verschijnt War op schijf. Hieronder de details van de Blu-ray uitgave.

In de States verschijnt de High Definition-versie op 24 oktober op Dvd en Blu-ray. Het Nederlandse schap wordt vermoedelijk op 8 november bereikt. 20th Century Fox geeft ook een 4K-uitgave uit. Hieronder de snelle Critics tv-spot ter inleiding:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is nog niet officieel bekend, maar het materiaal voor de Amerikaanse versie is ondertussen online verschenen. Hieronder het overzicht.

Featurettes: Er zijn meerdere video's rond de realisatie van de film te bekijken. Waging War for the Planet of the Apes wordt zelfs een diepgaande documentaire genoemd. Andere featurettes zijn All About Caesar, WETA: Pushing Boundaries, Music for Apes, Apes: The Meaning of it All en The Apes Saga: An Homage. De titels verklaren al waar ze over gaan.

Verwijderde scènes: Op de schijf zijn maar liefst tien verwijderde scènes te zien, nog niet allemaal visueel afgerond. De titels zijn Graveyard, Turncoats, Barrier Wall, I Owe You One, A Great Man, Do Not Lose Hope, Snowfall, The Colonel's Speech, Malcolm and the Dinosaurs en I Am Like Koba. Hieronder zie je een verwijderde scène met Caesar (Andy Serkis) and the Colonel (Woody Harrelson), waarin ook het Dawn-personage Malcolm (Jason Clarke) ter sprake komt:


Concept Art Gallery: Een reeks tekeningen die aanzet gaven voor de uiteindelijke opnames, is bij deze extra te bekijken.

Audiocommentaar: Deze track wordt aangeleverd door regisseur Matt Reeves.

Trilogie versie

Naast de uitgave van de losse film verschijnt er ook een trilogie-editie. Hieronder de coole cover voor die versie:

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair