Pegg onthult idee voor 'Shaun of the Dead'-vervolg

Niet met zombies, maar met vampiers.

Acteur Simon Pegg kennen we als een van de mannen achter de Three Flavours Cornette trilogie. Die maakte hij samen met Edgar Wright en een van de films was natuurlijk Shaun of the Dead. Om de dertiende verjaardag van die film te vieren, spraken Pegg, Nick Frost en Wright over de mogelijkheid van een vervolg op Shaun of the Dead.

"Ik schreef voor de grap een versie van From Dusk Till Shaun, wat als vervolg moest dienen," begon Pegg. "Edgar dacht dat het grappig zou zijn om de film opnieuw te maken, maar dan met vampiers. Maar uiteindelijk was het vooral kroegenpraat."

Pegg gaf verder geen details over hoe die film er uit had kunnen komen te zien; gek is dat niet, want vrijwel alle hoofdpersonen eindigen uiteindelijk als vampier. Toch had Wright hem graag weer willen maken: "Ik zou dolgraag weer met hen willen samenwerken, natuurlijk." Waarop Pegg zei: "Het is een kwestie van onze agenda's bij elkaar brengen."

Maar hoe serieus ze waren is maar de vraag. De trilogie is met Hot Fuzz en The World's End immers afgerond. Zouden jullie een vierde film willen zien?



NieuwsFilm

meest populair