Trailer 'Bright': Netflix' eerste blockbuster!

Trailer 'Bright': Netflix' eerste blockbuster!

Will Smith in stevige misdaad-fantasyfilm.

Nadat we verleden week al een voorproefje kregen op onderstaande nieuwe trailer voor de Netflix-film Bright, zie je hieronder de complete versie. En er wordt veel getoond uit de film van Suicide Squad-regisseur David Ayer en scriptschrijver Max Landis.

Met een productiebudget van $90 miljoen is Bright de duurste film die tot op heden is gemaakt door Netflix. Ter vergelijk: aan het eerste seizoen van Marco Polo besteedde Netflix net zoveel dollars. De duurste productie tot op heden is de serie The Crown, met circa $130 tot $140 miljoen. De eerder dit jaar verschenen film War Machine kostte circa $60 miljoen en aan Okja en Death Note hingen prijskaartjes van zo'n $50 miljoen per stuk.

Hieronder dus de volledige trailer voor Ayers prijzige Bright; te zien vanaf 22 december.


In de film zien we Will Smith en Joel Edgerton als respectievelijk de menselijke politieagent Scott Ward en de Orc-politieagent Nick Jakoby. In hun poging samen te werken komen ze in bezit van een hoog illegaal en verwoestend wapen. Het is een "toverstokje" welke verbonden is aan de elf Tikka (Lucy Fry), en dat stokje moet uiteraard niet in de verkeerde handen komen.

NieuwsFilm

meest populair