Kate Winslet wil geen antwoord geven op vraag over Woody Allen

Kate Winslet wil geen antwoord geven op vraag over Woody Allen

De filmregisseur wordt namelijk ook weer onderzocht.

Kate Winslet zal binnenkort in Woody Allen's nieuwste film te zien zijn, genaamd Wonder Wheel. De 42-jarige Winslet is dus op dit moment druk bezig promotie te maken voor haar nieuwe film, maar tijdens een recent interview werd haar een vraag gesteld waar ze niet op kon of wilde reageren... Woody Allen is namelijk ook al heel wat keren aangeklaagd voor aanrandingen en ander seksueel misbruik en sinds het grote Harvey Weinstein schandaal willen de nodige mensen ook meer duidelijkheid over wat de 81-jarige regisseur allemaal heeft gedaan wat niet deugt.

Een reporter vroeg tijdens het interview hier ook naar en of Winslet het niet lastig had gevonden deze rol te accepteren vanwege Allen's verleden. Daar wilde de met een Oscar bekroonde actrice niet echt op ingaan: ''Hmm, dat is een lastige discussie. Ik heb het daar vandaag liever niet over''. Allen bevindt zich de laatste paar jaar ook weer in de gevarenzone; in 2014 klaagde zijn geadopteerde dochter, Dylan Farrow, hem nog aan; hij zou haar seksueel misbruikt hebben. Allen heeft dit altijd ontkend, maar het feit dat hij recentelijk opkwam voor Harvey Weinstein heeft zijn reputatie ook niet veel goed gedaan.

Elke dag komen er nog steeds nieuwe verhalen naar buiten van vrouwen die beweren te zijn aangerand of misbruikt door Harvey Weinstein of andere producenten en filmregisseurs. Het zou dus goed kunnen dat we binnenkort meer horen over wat Woody Allen allemaal uitgespookt zou hebben...

NieuwsFilm

meest populair