Clint Eastwood's 'The 15:17 to Paris' arriveert in 2018

Clint Eastwood's 'The 15:17 to Paris' arriveert in 2018

Waarin de drie Amerikanen die in 2015 een aanslag op de Thalys verijdelden zichzelf spelen.

Warner Bros. Heeft aangekondigd dat Clint Eastwood's The 15:17 to Paris volgend jaar februari in de Amerikaanse bios zal verschijnen. Maar de film zal waarschijnlijk wel al op oudjaarsdag in New York en Los Angeles draaien om in aanmerking voor de Oscars te komen. En dan rond de tijd van de uitreiking in Nederland verschijnen, mits de film genomineerd wordt.

The 15:17 to Paris gaat over het levensverhaal van drie Amerikanen die in 2015 op de Thalys naar Parijs een terroristische aanslag voorkwamen. Dat daarbij ook drie Fransen en een Brit hielpen, (waarvan een non-fataal schot in de nek kreeg) lijkt niet in de film voor te komen, afgaande op de promotie tot nu toe. Hollywood blijft Hollywood

Opvallend is dat de drie Amerikanen allemaal zichzelf spelen in de film. Het trio bestaat uit Anthony Sadler, Alek Skarlatos en Spencer Stone.

Op de avond van 21 augustus 2015 voorkomen drie Amerikaanse reizigers een terroristische aanval op de Thalys richting Parijs, door een man die met een machinegeweer uit het toilet komt te neutraliseren. The 15:17 to Paris volgt het leven van deze drie vrienden, vanaf hun jeugd tot aan de reeks onwaarschijnlijke gebeurtenissen waardoor zij alle drie tegelijk op die trein terechtkwamen en de levens van 500 passagiers konden redden.



NieuwsFilm

meest populair