Maffialid Nicolas Cage heeft een 'Score to Settle' in nieuwe actiethriller

Maffialid Nicolas Cage heeft een 'Score to Settle' in nieuwe actiethriller

Een terminale ziekte plaatst zijn leven in een ander licht.

Ghost Rider-acteur Nicolas Cage is nog niet klaar met het betalen van zijn schulden en heeft daarom getekend voor A Score to Settle. De Highland Film Group (Aftermath, Gotti) zit achter de productie en heeft naast Cage ook een regisseur gevonden die de onderneming zal vastleggen: Shawn Ku. In 2010 kwam zijn Beautiful Boy uit.

Het verhaal volgt Frank, een oud lid van de maffia die nu met een terminale ziekte worstelt. Hij is pas geleden uit de gevangenis vrijgelaten. Frank zat vast voor een daad die hij niet had gepleegd, maar waarvan hij wel de schuld op zich heeft genomen. Nu hij zijn vrijheid terugheeft, maar zijn leven langzaamaan kwijtraakt, besluit Frank de mannen te straffen die hem onrecht hebben aangedaan. Vermoedelijk zijn voormalige handlangers.

A Score to Settle is geschreven door John Newman en Christian Swegal. Niet alleen de Highland Film Group brengt de film tot stand, ook First Point Entertainment (Demonic) en Goldrush Entertainment (Standoff) zijn van de partij. Wanneer de opnames beginnen is niet vrijgegeven. Liefhebbers van Cage kunnen de acteur eventueel in andere, naderende titels zien, waaronder de horror Mom and Dad. Vorige maand vond hiervan de première plaats tijdens het filmfestival van Toronto.

NieuwsFilm

meest populair