Algemeen

Mel Gibson en Danny Glover mogelijk terug voor 'Lethal Weapon 5'!

Ze zijn blijkbaar nog niet te oud voor deze shit...

door Zilko Tarici om 09:50 in Algemeen
Acteurs Mel Gibson en Danny Glover willen naar verluidt terugkeren voor de hoofdrollen in het vijfde deel van de Lethal Weapon -franchise. De vorige vier delen stammen uit respectievelijk 1987, 1989, 1992 en 1998.

Naast Glover en Gibson zou ook regisseur Richard Donner, die alle voorgaande delen maakte, terug willen keren als regisseur. Het zou de eerste film in meer dan tien jaar zijn voor de inmiddels 87-jarige Donner. Daarnaast zal scenarist Channing Gibson, die het script van het vierde deel schreef, naar alle waarschijnlijkheid het scenario van het vijfde deel schrijven.

Waarom alle betrokkenen plots geinteresseerd zijn in het maken van een vijfde deel is onbekend, maar hopelijk leidt het tot een betere afsluiting van de franchise dan het vierde deel. De vorige vier films waren samen goed voor een wereldwijde opbrengst van ruim 1 miljard dollar. Ook wordt er momenteel een tv-serie gebaseerd op de filmreeks uitgezonden, die succesvoller is dan eerder werd verwacht.

21 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

noah81

Avatar

Haha danny glover heeft zijn tijd wel gehad vind ik. Van mij hoeft deel 5 niet

SunChaser

Avatar

Wel met Joe Pesci

Chris Rock is ook al 50 plus

McGraig

Avatar

Ai....dat is wel heel geforceerd. Overigens zie ik niet in wat er mis was met deel 4. Ze zijn allemaal topvermaak

Decepticon

Avatar

Een betere afsluiter dan deel 4? Veel succes, deel 4 is fantastisch! Dat gaan ze niet meer evenaren met die bejaarde acteurs.

Danny Glover heeft idd echt zijn tijd gehad, hij slist al jaren, je met goed luisteren om hem te verstaan.

Nee laat maar zitten.
Ik heb ook de eerste 3 afleveringen van die tv-serie gekeken, maat dat kon mij niet boeien. Ik kijk de oude films wel als ik Lethal Weapon wel zien, blijven fantastische films.

McGraig

Avatar

@ Deception. Het ligt dus niet alleen aan mij? Deel vier is ge-wel-dig. Ik krijg meteen zin om het weer eens te kijken. De serie is inderdaad dramatisch slecht. Ze moeten wel heel creatief uit de hoek komen om nog een goeie verhaallijn te bedenken met twee van die oudjes. Gibson met een protegé zou nog wel kunnen en dat hij Glover af en toe op zoekt in het bejaardenhuis

Moviemagic

Avatar

De films waren geweldig en ik vond deel 4 juist perfect afgesloten. Ik twijfel of ze dit oude niveau nog kunnen halen. Als het uitkomt zal ik het zeker een kans geven.

Frietgezicht

Avatar

Wat belachelijk om in een nieuwsartikel zo'n eigen mening erin te pleuren over deel 4 alsof het een feit is.Net als de rest hier vond ik deel 4 top. Dit was echt een popcorn film met kwaliteit waar moeite en liefde ingestoken was. Gibson en Glover top,fantastische chemie.
De bijrollen erg sterk(Pesci zal gemist worden in deel 5), leuk verhaal, goed geschreven humor, heerlijke actie en een dreigende overtuigende badguy met de 1ste Amerikaanse rol voor Jet Li.Ik hoop dat ze het niveau van deel 4 kunnen halen.

Sunspot

Avatar

Waarom, is toch leuk, veel oude mannen grappen erin gelijk.

Liever dit dan een reboot met andere acteurs. Ken de serie niet overigens.

McGraig

Avatar

Op imdb en rotten tomatoes wordt hij niet heel goed beoordeeld. Toen hij uit kwam kreeg de film wel goede recensies. Zelfs een verbetering ten opzichte van 3 die ook gewoon prima was maar minder dan 1 en 2. Zo kom je weer eens op ideetjes. Ik heb de dvd's weer van zolder gehaald Smiley face

Sunspot

Avatar

Kom maar op, liever de oude garde dan een film reboot met nieuwe acteurs.

Decepticon

Avatar

Deel 4 is idd geweldig, ik heb hem destijds in de bioscoop gezien. Ik zat op het eind op mijn tandvlees te bijten, toen Riggs en Murtaugh echt op hun donder kregen van Jet Li, ik dacht toen echt dat Riggs dood zou gaan.

Ik heb al jaren de DVD-box, maar ik wil nog een keer de blu-ray box kopen bij zavvi, daar kost die om de zoveel tijd maar 11euro.
Maar bij de Media Markt liggen de losse blu-rays voor 5euro per stuk, dan heb je wel mooi de originele cover artwork, waar ik ook weer veel waarde aan hecht, vooral als ze zo goedkoop zijn.

Gigan72

Avatar

Deel 4 ..slecht?....in hong kong you'd be dead..

incredible15

Avatar

Alle films waren geweldig!
Serie Is wel leuk, kan beter
Maar ik blijf me er mee vermaken.

Sunspot

Avatar

Oh, reactie was wel geplaatst dus, zag het er een tijdje niet staan.

Civilian Supreme

Avatar

Graag, wel jammer dat ze zo lang hebben gewacht. En wel grappig dat van dat slissen van Glover, viel mij ook al een poosje op.

Ed Crane

Avatar

Om heel eerlijk te zijn... nooit een reet voor Lethal Weapon geïnteresseerd.

Master Of Films

Avatar

Frietgezicht "Wat belachelijk om in een nieuwsartikel zo'n eigen mening erin te pleuren over deel 4 alsof het een feit is. "
Ja, dat gebeurt wel vaker. Laat de meningen maar aan anderen over in de reacties. Echter wat wel een feit is, is dat deel 4 een goeie afsluiter was.

Jodorowsky420

Avatar

Ik ga klappen wanneer Danny Glover zegt: i'm too old for this shit.

NoahMeeuws

Avatar

Dit is het beste nieuws wat ik vandaag lees!!!!!!!

NieuwsFilm

meest populair