Vraagtekens door poster en trailer 'Star Wars: The Last Jedi'

Vraagtekens door poster en trailer 'Star Wars: The Last Jedi'

Vooral die poster is een must see.

Waar Mark Hamills Luke Skywalker op de officiële poster van Star Wars: The Last Jedi nog duister boven de andere personages hangt, is dit op de Japanse filmposter Daisy Ridley's Rey en zijn Luke en Adam Drivers Kylo Ren naast elkaar afgebeeld, met hun lichtzwaarden. Deze uiteenzetting zet opnieuw vragen bij de insteek van het achtste deel. Zijn er onverwachte slechteriken? En wie dan?

Naast het affiche is er ook een trailer verschenen, in eerste instantie ook voor de Japanse liefhebbers. Deze trailer bestaat uit veel reeds gebruikte beelden, met hier en daar wat nieuwe flitsen. Zo is er een shot waarin Rey de hulp vraagt van vermoedelijk Luke. Ook zijn er korte nieuwe nieuwe beelden van Kylo Ren, Poe Dameron (Oscar Isaac), BB-8 en C-3P0.


In The Last Jedi zien we als eerste hoe Rey en Luke elkaar ontmoeten. De reeds vrijgegeven beelden tonen aan dat Rey meer leert omgaan met de Force. In de tussentijd lijkt Kylo Ren uit op wraak en zit ook de Resistance, onder leiding van Leia (Carrie Fisher), niet stil. Al is er binnen het verzet onrust, door de aanwezigheid van het nieuwe personage Vice Admiral Amilyn Holdo, gespeeld door Laura Dern. En welke invloed hebben de nieuwe personages "DJ" (Benicio Del Toro) en Rose Tico (Kelly Marie Tran) en hoe mengt Andy Serkis' Supreme Leader Snoke zich in de strijd?

Op 13 december gaat het vervolg op de kaskraker Star Wars: The Force Awakens in première.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair