'Halloween' negeert alle vervolgen

'Halloween' negeert alle vervolgen

Jamie Lee Curtis neemt het nog eenmaal op tegen Michael Myers.

Regisseur John Carpenter onthulde een klein, maar onthullend detail, over de aankomende Halloween-remake. De regisseur vertelde tijdens een ochtendshow van de Amerikaanse televisiezender CBS dat zijn nieuwe film alle vervolgen zal negeren. De gedachte is dus ook dat de films die Rob Zombie maakte, allemaal niet meetellen voor het verhaal van de nieuwe film.

Veel meer wilde hij er dan weer niet over kwijt en dus is het nog altijd wachten op het moment dat er meer aankondigingen gedaan worden. Zeker is dat actrice Jamie Lee Curtis terugkeert voor haar iconische rol van Laurie Strode. Dat bleek uit de aankondiging van de film, maar ook uit de synopsis die onlangs werd vrijgegeven. Die luidt als volgt:

"Jamie Lee Curtis keert terug voor haar iconische rol van Laurie Storde, die een laatste confrontatie met Michael Myers aangaat, de gemaskerde figuur die haar sinds ze vier decennia geleden ternauwernood wist te ontsnappen aan zijn moordreeks, al achtervolgt."

De horrorfilm wordt overigens niet door Carpenter geregisseerd. Hij doet dienst als creatief consultant en als uitvoerend producent. De regie is in handen van David Gordon Green, die het script samen met Danny McBride verzorgde.



NieuwsFilm

meest populair