Opnames reboot 'The Crow' begin 2018

Opnames reboot 'The Crow' begin 2018

Eindelijk komt 'ie er!

De opnames van de langverwachte reboot van The Crow, The Crow Reborn genaamd, beginnen in 2018. Al jaren worden er pogingen ondernomen om de comicverfilming gemaakt te krijgen, maar tot dusverre strandden die allemaal Het lijkt regisseur Corin Hardy en hoofdrolspeler Jason Momoa echter eindelijk gelukt te zijn.

James O'Barr, bedenker van het personage dat door acteur Brandon Lee zo bekend werd, onthulde tegenover de site ScreenGeek dat de pre-productie in februari 2018 begint onder leiding van regisseur Hardy. Of acteur Momoa nog altijd aan de film verbonden is, wilde hij niet vertellen.

"Op dit moment, is het de bedoeling, om in februari te beginnen met de pre-productie onder leiding van de getalenteerde Britse regisseur Corin Hardy. Ik bemoei me met elk aspect van de film en werk nauw samen met de regisseur," aldus O'Barr. Hij wil erop toezien dat het een duistere wraakfilm wordt, die naar het schijnt trouwens een R-Rating zal krijgen.

Het is verder nog niet bevestigd dat Momoa ook definitief in de reboot te zien zal zijn, maar recente berichten op sociale media wijzen daar wel op.



NieuwsFilm

meest populair