Knotsgekke soldaten starten 'The Predator'

Thomas Jane geeft intro.

De opnames voor The Predator werden in juni dit jaar afgerond, maar op basis van de huidige verschijningsdatum moeten we nog een klein jaartje wachten voor de film uitkomt. Over het verhaal is nog niet zoveel duidelijk, maar via quotes van acteur Thomas Jane wordt de start in ieder geval duidelijk.

Volgens Jane is zijn personage een opgenomen oorlogsveteraan die toevallig onderdeel wordt van het verhaal: "We spelen allemaal veteranen uit Afghanistan, Irak of zo. Maar we zijn allemaal knotsgek dus we worden vervoerd naar het veteranenziekenhuis om onze medicijnen te krijgen. We zijn shellshocked / PTSD... soldaten."

Jane geeft tevens aan dat het allemaal start als het personage van Boyd Holbrook, een soldaat, in dezelfde bus wordt gegooid, nadat hij beweert een UFO te hebben gezien: "Ze willen hem vermoorden aangezien hij een UFO heeft gezien. Hij heeft de Predator-schepen zien aankomen, dus ze sluiten hem op en gooien hem bij ons zooitje idioten in de bus. Ze willen de bus ergens heen rijden en iedereen vermoorden om van hem af te komen. Maar we nemen - natuurlijk - de bus over en we zijn van, oprotten met die man, laten we die f***ing Predators zelf doden. We zijn echt zo gek om hem te geloven dat hij een UFO zag en dat er aliens zijn."

Een prima begin voor een vierde Predator-film! Shane Blacks The Predator speelt zich af tussen Predator 2 (1990) en Predators (2010) en staat gepland voor 2 augustus 2018.



NieuwsFilm

meest populair