Josh Gad & Lupita Nyong'o bestrijden 'Little Monsters' in romkom horrorfilm

Josh Gad & Lupita Nyong'o bestrijden 'Little Monsters' in romkom horrorfilm

Zombies op zoek naar kleine snacks!

Acteur Josh Gad (Murder on the Orient Express) en actrice Lupita Nyong'o (Black Panther) hebben hun krabbel gezet voor de romantische horrorkomedie Little Monsters. Deze is geschreven door Abe Forsythe. Zelf zal hij ook de regie voor zijn rekening nemen. Sterker nog, de productie is pas geleden van start gegaan in Sydney, Australië. Alexander England speelt eveneens een belangrijke rol in de film.

Dave (England) is een uitgebluste muzikant die zichzelf als vrijwilliger opgeeft om de kleuterklas van zijn neefje te begeleiden tijdens een excursie. Dit doet hij echter nadat hij voor de juffrouw valt: Caroline (Nyong'o). Haar het hof maken wordt lastig voor Dave door de aanwezigheid van Teddy McGiggle (Gad), iemand die wereldbekend is vanwege zijn werk aan shows voor kinderen. Ook Teddy ziet de lerares wel zitten. Er is daarentegen één ding waar de verliefde dwazen geen rekening mee hielden - een plotselinge zombie uitbraak.

Little Monsters is grotendeels een Australische productie, welke geproduceerd wordt door Snoot Entertainment (The Guest), Made Up Stories en Screen Australia (Jungle). Vermoedelijk kunnen liefhebbers de humoristische horrorfilm ergens volgend jaar zien, al geeft de Internet Movie Database aan dat het pas in 2019 is.



NieuwsFilm

meest populair