'Stranger Things'-acteur biedt excuses aan na mogelijk drugsbezit

'Stranger Things'-acteur biedt excuses aan na mogelijk drugsbezit

Charlie Heaton miste zaterdag de première van het tweede seizoen in Los Angeles.

De Engelse acteur Charlie Heaton, momenteel te zien in de succesvolle Netflix-serie Stranger Things, heeft een naargeestig weekend achter de rug. Hij vloog vanuit Londen naar Los Angeles, maar kreeg uiteindelijk geen toegang verleend tot Amerika omdat er een kleine hoeveelheid cocaïne in zijn bagage aangetroffen werd door een drugshond. Hoewel hij niet gearresteerd werd en ook geen aanklacht naar zijn hoofd geslingerd kreeg, moest hij wel terug naar huis per vliegtuig.

Het tweede seizoen is sinds afgelopen vrijdag te zien via de streamingdienst. Om dat te vieren werd er een speciale première de volgende dag gehouden in Los Angeles. Heaton (23 jaar) was onderweg om het evenement bij te wonen. Inmiddels heeft de acteur via een verklaring laten weten spijt te hebben van de situatie.

"Mijn geplande reis naar de Verenigde Staten van vorige week was beïnvloed door een kwestie van de immigratiedienst. Ik werk eraan om dat zo snel mogelijk recht te zetten. Ik wil graag verduidelijken dat ik gearresteerd, noch aangeklaagd ben voor een misdrijf en volledige medewerking heb verleend aan de Amerikaanse ambtenaren van LAX. Mijn excuses aan alle fans en mijn 'Stranger Things'-familie dat ik de première heb gemist. We zijn allemaal heel erg trots op dit seizoen en ik wil niet dat mijn verhaal negatief reflecteert op de serie."



NieuwsFilm

meest populair