Een moordenaar doodt pizzabezorgers in aparte, game-achtige teaser 'Slice'

Iemand zin in 'Line Rider?'

Het onafhankelijke A24 heeft weer eens een vermakelijke teaser in elkaar gezet. Deze keer voor Slice, een komische horrorfilm van schrijver en regisseur Austin Vesely. Bij gamers zullen de beelden bekend voorkomen, per slot van rekening gaat het om het gratis te spelen Line Rider. De hoofdrol wordt ingevuld door Chancelor Jonathan Bennett, oftewel Chance the Rapper. Het plot belooft een merkwaardige, maar vermakelijke slasher.

Welkom in Kingfisher - een geweldige plek om te leven! Zo'n 90.000 mensen vrolijken de stad op, evenals 40.000 geesten. Niet alleen spoken zijn algemeen geaccepteerd - ook weerwolven. Dax Lycander is er één. Voorheen was hij chauffeur voor een Chinees restaurant, nu doet hij dienst als pizzabezorger. Wanneer een collega van hem vermoord wordt tijdens het werk, zijn alle ogen op Dax gericht. Gezien zijn aard lijkt hij de meest voor de hand liggende verdachte. Maar is hij het wel? Terwijl een onderzoek gestart wordt, valt het volgende slachtoffer...


Naast Chance zien we ook Deadpool 2-actrice Zazie Beetz, Paul Scheer (The Disaster Artist) en Joe Keery (Stranger Things). Slice is vorig jaar opgenomen in Chicago. De makers beloofden dat de release ergens in 2017 zou plaatsvinden, maar kennelijk is dat nu begin 2018. Een precieuze datum is er nog niet. Zie hieronder ook een poster van Vesely's regiedebuut.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair