Tyrese Gibson niet in 'Fast & Furious 9' als The Rock terugkeert

Zal de wereld daar wakker van liggen?

Het lijkt erop dat de Fast & Furious-franchise het zonder Tyrese Gibson moet gaan stellen. Volgens de acteur zal hij namelijk niet terugkeren in Fast & Furious 9, gepland voor 2020, als Dwayne Johnson in de film zit. Gibson laat zich afgelopen maanden regelmatig negatief uit over The Rock. Johnson zou de reden zijn achter de uitstel van het negende deel in de franchise.

"Ik vind het jammer om aan te kondigen dat als Dewayne weer in Fast9 te zien zal zijn, er geen Roman Pearce meer zal zijn." Dit is wat Gibson onder meer schreef in zijn Instagram-berichtje over zijn mogelijke vertrek uit de franchise. Check zijn betoog hieronder:


Universal Pictures maakte recent bekend dat ze eerst de spin-off Hobbs and Shaw gaan maken rond de personages van Johnson en Jason Statham. De film over Luke Hobbs en Deckard Shaw werd geprikt voor 26 juli 2019 en Fast 9 werd verplaatst van 19 april 2019 naar 10 april 2020.

Het is nog onbekend of Johnson te zien is in de negende Fast & Furious-film, maar de kans dat Universal Pictures Gibson verkiest boven een aanwezigheid van money-machine The Rock lijkt echter uitgesloten.

NieuwsFilm

meest populair