Thandie Newton relativeert heropnames 'Solo: A Star Wars Story'

Thandie Newton relativeert heropnames 'Solo: A Star Wars Story'

Het valt allemaal wel mee.

De afgelopen tijd hebben we veel gehoord over de opnames van Solo: A Star Wars Story. Regisseurs Phil Lord en Chris Miller zouden er een potje van gemaakt hebben en Ron Howard zou bijna alles opnieuw opgenomen hebben. Maar vandaag stelt actrice Thandie Newton dat het allemaal wel meeviel.

In een interview met Entertainment Weekly vertelde Newton het volgende: "Los van de schok die ik in eerste instantie voelde, en dat ik het vervelend vond voor [Lord en Miller] en dat ze hun werk niet af konden maken, zie je hun geest wel in de hele film. Negentig procent van mijn scènes is met hen gemaakt en er werd helemaal niet gedacht dat we helemaal opnieuw moesten beginnen."

De woorden van Newton zijn in lijn met eerdere verhalen die we hoorden toen het regieduo net weggestuurd werd door Lucasfilm. Toen stelden anonieme bronnen, betrokken bij de productie, dat het materiaal van de twee zeer bruikbaar was. Tegelijk hebben de opnames onder Ron Howard wel tweeënhalve maand in beslag genomen.

De hamvraag is nog altijd of de solofilm rond Han Solo (Alden Ehrenreich) goed gaat zijn of niet. Dat kunnen we op 24 mei 2018 zien, want dan gaat de spin-off in première.



NieuwsFilm

meest populair