'Avengers: Infinity War' wordt een heistfilm

'Avengers: Infinity War' wordt een heistfilm

Waarin Thanos op jacht gaat naar de Infinity Stones.

Regisseur Anthony Russo omschrijft Avengers: Infinity War, dat hij samen met broer Joe regisseert, als een heistfilm. Daarin zullen we zien hoe Josh Brolins Thanos de Infinity Stones steelt en hoe hij daarmee ultieme macht krijgt en het universum kan omvormen naar zijn gestoorde visie.

De site CNET sprak met de regisseurs en vroeg hen wat fans kunnen verwachten van de Marvel-film. Tijdens dat interview vertelden ze vooral inspiratie gehaald te hebben uit heistfilms. "Het grootste nieuwe element van de film is Thanos en het feit dat hij het verhaal op een erg gedurfde en sterke manier betreedt, op een manier dat hij bijna de hoofdpersoon wordt. We hebben een interessant verhaal rond hem gevormd, dat stevig leunt op een heistfilm in de zin dat hij achter de Infinity Stones aangaat op een manier die veel gedurfder en succesvoller is dan in het verleden. De hele film heeft die energie van een schurk die constant één stap voorloopt op de helden. We keken naar een boel films die een dergelijke energie met zich meebrachten en hebben ons daardoor laten inspireren."

Zoiets moest ook wel gebeuren. Een van de kritiekpunten op slechterik Thanos, is dat hij tot nu toe passief was en andere mensen de vuile klusjes liet opknappen. En dat met zeer geringe successen. Dat Thanos nu niet meer passief afwacht, lag dus in lijn der verwachtingen.

Avengers: Infinity War krijgt vermoedelijk op korte termijn een eerste trailer. De release van de MCU-film staat gepland voor release op 4 mei 2018.



NieuwsFilm

meest populair