3 trailers voor horrorfilm 'Ghost Stories'

3 trailers voor horrorfilm 'Ghost Stories'

Met o.a. Martin Freeman en gebaseerd op een goochelshow.

Bekijk hieronder maar liefst drie teaser trailers voor de nieuwe Britse horrorfilm Ghost Stories met onder andere Martin Freeman. Ghost Stories is gebaseerd op de langlopende toneelshow van de Engelse goochelaar Andy Nyman, die ook een rol in de film heeft. Het komt wel eens voor dat horrorfilms hun weg naar het toneel vinden, maar de tegenovergestelde route wordt zelden bewandeld.



Andy Nyman speelt in de film (en op toneel) een psycholoog, de zeer skeptische Professor Phillip Goodman die drie zaken onderzoekt waarin spoken een rol zouden spelen. Zijn skeptische houding en rationele gedachtegang worden op de proef gesteld wanneer hij op een verloren gewaande map stuit met daarin de details van die drie spook-zaken. Waardoor hij aan een missie begint om rationele verklaringen te vinden voor de spookachtige gebeurtenissen.



Ghost Stories is geschreven en geregisseerd door Jeremy Dyson en Andy Nyman zelf. Dyson werkte ook met Nyman aan de toneelshow. De drie verhalen in de drie trailers lijken niets met elkaar te maken te hebben, behalve dat Goodman ze onderzoekt.



NieuwsFilm

meest populair