DiCaprio mogelijk in 'Manson'-film Quentin Tarantino

DiCaprio mogelijk in 'Manson'-film Quentin Tarantino

#9 vindt langzaam mogelijke castleden.

Nadat hij al in Django Unchained te zien was, lijkt acteur Leonardo DiCaprio ook in #9 samen te werken met regisseur Quentin Tarantino. De regisseur is volgens Deadline niet alleen op zoek naar een nieuwe studio, maar ook naar een zo sterk mogelijke cast.

De afgelopen tijd hoorden we al dat Tarantino met actrices als Margot Robbie en Jennifer Lawrence gesproken had voor de rol van moordslachtoffer Sharon Tate. Nu zou hij ook gesprekken voeren met DiCaprio, voor en onbekende rol die speciaal voor de acteur bedacht schijnt te zijn. Verder heeft Tarantino gesproken met Brad Pitt en Samuel L. Jackson - allemaal mensen die al met hem samenwerkten.

Er zijn nog geen handtekeningen gezet voor de film van Tarantino (die als werktitel #9 heeft, daar het zijn... jawel, negende film, wordt). De regisseur zoekt eerst een studio, want met The Weinstein Company wil hij niet meer samenwerken. Het is zijn intentie om, zodra een studio getekend heeft, zo snel mogelijk te beginnen met zoeken van de cast en daarna de opnames.

De opnames zouden half 2018 plaats moeten vinden en in de loop van 2019 moet #9 in de bioscoop gaan draaien. Wat vinden jullie van de mogelijke castleden?



NieuwsFilm

meest populair