Shannon, McShane, Perlman & Hendricks in trailers Bigfoot-komedie 'Pottersville'

Shannon, McShane, Perlman & Hendricks in trailers Bigfoot-komedie 'Pottersville'

Een aardige cast, maar een dubieuze uitvoering?

De makers van het komische Pottersville hebben onlangs kort achter elkaar de teaser en trailer van de film uitgebracht. Daarin zien we hoe Michael Shannon problemen over zichzelf afroept en vervolgens met vreemde typetjes te maken krijgt, waaronder gespeeld door Thomas Lennon, Ron Perlman, Ian McShane en Christina Hendricks. Regisseur Seth Henrikson heeft een aardige cast bijeen verzameld voor zijn regiedebuut, al zijn de eerste reacties niet bijster positief gebaseerd op de onderstaande beelden.

In het kleine stadje Pottersville heerst een strenge winter. Het zorgt ervoor dat winkeleigenaar Maynard financieel in de problemen komt. Terneergeslagen grijpt hij op een avond naar de fles, trekt nadien een gorillakostuum aan en zwerft door het stadje. Daaropvolgend wordt Maynard voor de legendarische Bigfoot aangezien, wat resulteert in een internationaal mediaspektakel. Hoewel Pottersville vervolgens nieuwe klanten aantrekt, komen er ook andere figuren op af, waaronder jagers en tv-persoonlijkheden die Bigfoot willen vangen. Wat moet Maynard nu doen? De waarheid onthullen of de wedergeboorte van zijn geliefde stad beschermen?

Teaser


Trailer

Pottersville is een jaar geleden opgenomen. Henrikson filmde destijds naar een scenario van Dan Meyer. De komedie is mede mogelijk gemaakt door Shannon's Plot Four Productions en Perlman's Wing and a Prayer Pictures. Volgens diverse websites krijgt Pottersville een kleine release op 10 november. Niet lang daarna zal de komedie vermoedelijk via VOD te zien zijn. Zie hieronder tevens een poster.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair