Synopsis 'Star Wars: The Last Jedi' hint naar duistere ontwikkelingen

Synopsis 'Star Wars: The Last Jedi' hint naar duistere ontwikkelingen

En meer over de nieuwkomer Rose.

De reeds verschenen beelden uit Star Wars: The Last Jedi maakten al duidelijk dat Rey (Daisy Ridley) te maken gaat krijgen met de kracht van de Force. In het eerste deel Star Wars: The Force Awakens koos ze overduidelijk de kant van het verzet, maar haar ontmoeting met "de laatste Jedi" heeft mogelijk een andere uitkomst dan een ieder zou denken.

Hieronder lees je een nieuwe synopsis die aangeeft dat Ridley's Rey erg onzeker is met haar krachten en dat ze naast het "licht" ook zeker in aanraking gaat komen met de duistere kant van de Force. Onderstaande synopsis werd vanuit het Japans vertaald door That Hashtag Show:

Het licht, de duisternis. Rey en Kylo Ren - twee mensen die tussen beiden lijken te bewegen. Een nieuwe schokkende gebeurtenis staat hen te wachten in Star Wars: The Last Jedi... Wat Rey en Kylo Ren staat te wachten is de vraag 'The Light or the Darkness?' als ze samen heen en weer geslingerd worden door de krachtige Force. Rey, bij wie de Force in de vorige film wakker is geworden, voelt zich verloren en onzeker. Zal ze worden aangetrokken door de Darkness?

Bekijk de afbeelding
Ook is er iets meer duidelijk over het nieuwe personage Rose Tico, gespeeld door Kelly Marie Tran. EW heeft nieuwe alleen een nieuwe foto, maar ook meer info over haar rol in The Last Jedi. In de film gaat ze samen met Finn (John Boyega) op een missie naar de casinostad in Canto Bight. Ze zal een ketting dragen die belangrijk is voor het plot:

"Dat is duidelijk iets dat belangrijk is voor Rose's achtergrondverhaal. Het is een object die ze bijna tijdens de hele film heeft en deze is voor haar meer dan alleen een object."

Bekijk de afbeelding



NieuwsFilm

meest populair