Humor

Alle product placement in Michael Bay-films in één video

555 producten in de films van Bay...

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 14:45 in Humor
Subtiliteit is niet iets dat je Michael Bay kunt verwijten. Maar niet allen zijn de films zelf niet subtiel, de product placement is dat ook niet. Dat laat een - toegegeven iets oudere - video van de site ScreenCrush wel zien. De site maakte een video waarin geprobeerd is alle product placement in de films van Bay te verzamelen. Dat levert een erg geinig resultaat op, met maar liefst 555 verschillende momenten.

Overigens zit Transformers: The Last Knight - de meest recente Bay-film - niet in het overzicht. Dat komt omdat de video gemaakt werd juist ter gelegenheid van de release van dat Bay-actieavontuur. Het resultaat is hoe dan ook een elf minuten durende video vol met geinige momenten, die laten zien dat Bay er een expert in is om zoveel mogelijk producten in één shot te plaatsen. Het laat zich raden dat het totale aantal ondertussen boven de zeshonderd zal liggen en dus niet die 555 in onderstaande video. Enfin, hieronder de geinige video!4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Frietgezicht

Avatar

Mijn persoonlijke (maar niet van Bay) die ik nooit zal vergeten is die van Jean Claude van Damme en Dennis Rodman die in Double Team achter een coca cola apparaat schuilen na een explosie.
Master Of Films

Avatar

Oh vandaar dat ik trek had in een blikje Coca Cola tijdens Double Team, niet te verwarren met Double Impact uiteraard.

darkjin

Avatar

I, Robot met Will Smith zat er zo vol mee dat het echt begon te irriteren.

nieuwslaatste nieuws