'Cyborg' moet intiem verhaal vertellen

'Cyborg' moet intiem verhaal vertellen

Om logisch te verklaren waarom de rest van het team niet te zien is.

Acteur Ray Fisher debuteert deze maand als Cyborg in Justice League. Dat zal niet de enige keer zijn dat we hem als dat personage zien, want hij krijgt ook een solofilm. In een interview liet de acteur weten wat hij dolgraag wil zien in de solofilm.

"Kijk, de boel wordt nog ontwikkeld, dus niets staat vast. Maar als ik mijn zin krijg, wordt Cyborg een behoorlijk intiem verhaal," begon Fisher. "Wat mij altijd overkomt bij dit soort films die zich in een breder universum afspelen, is dat ik me afvraag waar de andere groepsleden zijn en waarom ze niet komen opdagen. Ik denk dat het zoeken van een organische manier om uit te leggen waarom deze personages een solomissie hebben daartoe leidt."

Kortom: er zal een kleinschalig verhaal verteld moeten worden, of een film die zich juist op een heel ander moment in tijd afspeelt. Warner Bros. en DC Comics lijken hier ook voorzichtig mee te zijn, want zo hoorden we al dat Flashpoint ook rollen heeft voor andere DC-helden. De vraag is of dat bij Cyborg ook het geval is.

De film staat gepland voor april 2020.



NieuwsFilm

meest populair