Taika Waititi stelt opening 'Thor 4' voor met 'Jurassic Park'-thema

Taika Waititi stelt opening 'Thor 4' voor met 'Jurassic Park'-thema

En een ode van Chris Hemsworth aan Mjolnir.

Taika Waititi's Thor: Ragnarok krijgt lovende reacties, doet het financieel uitstekend en schijnt ook nog eens leuk geweest om te maken. Geen wonder dat regisseur Taika Waititi tijdens de promotiecampagne voor deze derde Thor-film al veelvuldig aangeeft graag ook een vervolg te willen maken, de vierde Thor. In een interview met Cinemablend bedacht hij al meteen het begin van die eventuele vierde film.

In reactie op de vraag of het casten van zowel Jeff Goldblum (als The Grandmaster) en Sam Neill (in een cameo als Odin in een toneelstuk) een bewuste reunie was van de twee Jurassic Park-acteurs, zei hij: ''Ik geloof niet dat ze gelijktijdig op de set zijn geweest. Maar dat zou geweldig zijn geweest, om dat ervan te maken. Het zou geweldig zijn om Laura Dern er ook bij te krijgen. En dat ze dan allemaal weer in een toneelstuk spelen, over het einde van Thor: Ragnarok. Dat zou wel eens een goede manier kunnen zijn om de vierde film mee te beginnen.''

Ondertussen plaatste Chris Hemsworth een ode aan Thors hamer Mjolnir op zijn twitter, inclusief beelden die niet in de film zaten:



Onmiddelijk volgde daar veel reacties op, waarvan de opmerkelijkste misschien wel die van niemand minder dan MC Hammer was:



NieuwsFilm

meest populair