Reshoots 'All the Money in the World' kosten 10 miljoen dollar

Reshoots 'All the Money in the World' kosten 10 miljoen dollar

Kevin Spacey zal in de film volledig worden vervangen door Christopher Plummer.

Als er een productie-team in Hollywood momenteel onder druk staat, dan is het wel dat van Ridley Scotts film All the Money in the World voor Sony Pictures.

Zoals we afgelopen week al hoorden zal de geplande Amerikaanse releasedatum van de film (22 december a.s.) behouden worden, maar worden alle scenes van de geplaagde Kevin Spacey door Scott vervangen met Christopher Plummer als oliemagnaat J. Paul Getty.

Het is een unieke situatie in de geschiedenis van Hollywood, en nu is ook bekend geworden via Variety wat deze uitdagende kwestie zoal zal gaan kosten. Volgens Variety moeten de reshoots, postproductie en het vervangen van marketingmateriaal bij elkaar een dikke 10 miljoen dollar gaan kosten. Dit alles wordt bekostigd door financiers Imperative Entertainment.

Het is onwaarschijnlijk dat de verzekeringsmaatschappijen waarmee Imperative werkt de kosten zullen dekken, ondanks dat zij een clausule hebben waarin dit soort situaties worden beschreven.

Nu is de vraag of al deze inspanningen wel de moeite waard zullen zijn. Het verhaal van de film is al niet bepaald commercieel aantrekkelijk, dus het eventuele succes van de film zal uiteindelijk bepaald worden door wat de critici ervan vinden.



NieuwsFilm

meest populair