Eerste blik op de jonge Han Solo in 'Solo: A Star Wars Story'

Update: toch niet een echt beeld.

Update: het gaat om een render van het speelgoedbedrijf en niet van Lucasfilm zelf. Onderstaand beeld is dus niet de echte nieuwe look van Han Solo.

Waarschijnlijk zit de eerste trailer voor de tweede Star Wars Anthology-film Solo: A Star Wars Story vastgeplakt aan de release van het volgende maand te verschijnen Star Wars: The Last Jedi. En dat is voor menig Star Wars-fan iets om naar uit te kijken. De grote vraag is: hoe ziet Alden Ehrenreichs Han Solo eruit?

Via onderstaande foto van iets dat op bioscoopmerchandise lijkt, staat een afbeelding van Ehrenreich als de Star Wars-held, in een aantal Star Wars-sagafilms uiteraard gespeeld door Harrison Ford.


In Ron Howards Solo, welke zich afspeelt voor de gebeurtenissen in het origineel Star Wars: A New Hope uit 1977, zijn er ook rollen voor Woody Harrelson (Beckett), Donald Glover (Lando Calrissian), Joonas Suotamo (Chewbacca), Emilia Clarke (Kira), Thandie Newton en Phoebe Waller-Bridge en de film moet mei volgend jaar debuteren in de wereldwijde bioscoopzalen.

NieuwsFilm

meest populair