Algemeen

Deadwood film daadwerkelijk in productie

Het gaat eindelijk toch gebeuren.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Kaj van Zoelen om 08:24 in Algemeen
Een Deadwood film, fans wachten al heel lang vol verwachting op. De western-serie van bedenker, schrijver en producent David Milch liep van 2004 tot 2006 op HBO en werd na 3 seizoen gecanceld. Sindsdien zijn er allerlei plannen voor films geweest om het verhaal af te ronden (Milch heeft altijd gezegd dat hij het afbranden van het echte plaatsje Deadwood wilde verwerken in zijn verhaal). Eerst zouden het twee TV-films worden, toen één bioscoopfilm, toen jarenlang helemaal niets, en nu alsnog een film.

Eerder al melde David Milch dat hij een script had geschreven dat zowel fans als nieuwkomers zou bevredigen. Daarna zei acteur Ian McShane, die het beruchte personage Al Swearengen in de serie speelde, dat hij geloofde in de film. Om alle acteurs uit het grote ensemble van de serie weer opnieuw bij elkaar te krijgen, inclusief Timothy Olyphant Brad Dourif en Anna Gunn, met al hun verschillende agenda's (en niet vanwege ruzies tussen de cast, zoals eerder is bericht), is één van de redenen waarom er eerder nooit een film kwam.

Maar HBO heeft sindsdien aangegeven erg enthousiast te zijn over het script en nu is officieel aangekondigd dat de film in het najaar van 2018 in productie moet gaan, en dat de onderhandelingen met alle acteurs in volle gang zijn.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Maar even afwachten of het ook echt gaat gebeuren en ze niet - zoals het gezegde luidt - iemand blij maken met een dode tak.

Frietgezicht

Avatar

RIP Powers Booth.
Zo lang gewacht dat 1 belangrijk personage al niet meer meedoet.

Master Of Films

Avatar

Idd friet. Daar komen ze nu pas mee. Ik vermoed dat er niet veel orginele castmembers gaan meedoen. De focus zal waarschijnlijk wel op Al Swearengen liggen, wat ik op zich geen probleem vind.

Frietgezicht

Avatar

Ik vermoed juist van wel.
Geen enkele van hun heeft een onwijs grote carriere.

Olifant zag ik vroeger vaker maar ook weinig meer, dat hoertje speelt in Ray Donovan, Dourif keertje gehoord als Chucky, enz enz,maar niemand heeft een hele grote status gekregen.

Ben benieuwd hoe ze een film aanpakken.
De serie is qua geweld, schietpartijen, moord enz aardig traag en dat is prima maar in 1 filmpje mag de versnelling er wel in.

nieuwslaatste nieuws

meest populair