Deadwood film daadwerkelijk in productie

Deadwood film daadwerkelijk in productie

Het gaat eindelijk toch gebeuren.

Een Deadwood film, fans wachten al heel lang vol verwachting op. De western-serie van bedenker, schrijver en producent David Milch liep van 2004 tot 2006 op HBO en werd na 3 seizoen gecanceld. Sindsdien zijn er allerlei plannen voor films geweest om het verhaal af te ronden (Milch heeft altijd gezegd dat hij het afbranden van het echte plaatsje Deadwood wilde verwerken in zijn verhaal). Eerst zouden het twee TV-films worden, toen één bioscoopfilm, toen jarenlang helemaal niets, en nu alsnog een film.

Eerder al melde David Milch dat hij een script had geschreven dat zowel fans als nieuwkomers zou bevredigen. Daarna zei acteur Ian McShane, die het beruchte personage Al Swearengen in de serie speelde, dat hij geloofde in de film. Om alle acteurs uit het grote ensemble van de serie weer opnieuw bij elkaar te krijgen, inclusief Timothy Olyphant Brad Dourif en Anna Gunn, met al hun verschillende agenda's (en niet vanwege ruzies tussen de cast, zoals eerder is bericht), is één van de redenen waarom er eerder nooit een film kwam.

Maar HBO heeft sindsdien aangegeven erg enthousiast te zijn over het script en nu is officieel aangekondigd dat de film in het najaar van 2018 in productie moet gaan, en dat de onderhandelingen met alle acteurs in volle gang zijn.



NieuwsFilm

meest populair