Algemeen

Sam Mendes stapt op bij Disney-film 'Pinocchio'

Dan toch maar Bond 25?

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FT

door Jim Pedd om 10:53 in Algemeen
Regisseur Sam Mendes zal Disney's live-action versie van Pinocchio toch niet regisseren. Dat meldt Tracking Board. Oorspronkelijk besloot de regisseur op te stappen bij de live-action film James and the Giant Peach, zodat hij Pinocchio kon maken.

Of dit vertrek betekent dat Mendes dan toch Bond 25 maakt is niet zeker, maar daar wordt wel al over gesproken. Natuurlijk is dat niet meer dan een gerucht en is de reden achter het vertrek onzeker. De Walt Disney-film draait om een houten pop die ervan droomt een echt jongetje te worden. Tegelijk wordt er gekeken naar de relatie tussen vader en zoon, de implicaties van liegen en het vertellen van verhalen en leven in een fantasiewereld.

Mendes won een Oscar voor American Beauty en maakte meest recentelijk nog James Bond-films Skyfall en Spectre. De volgende Bond-film heeft nog altijd geen regisseur, maar Yann Demange schijnt frontrunner te zijn, dus niet Mendes.

Disney bracht in 1940 de animatiefilm Pinocchio uit, en baseerde zich toen op het boek The Adventures of Pinocchio van Carlo Collodi (1883).

8 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lady A

Avatar

Het is toch maar een live action movie, iedereen weet toch al hoe het eindigt.

nooffencetaken

Avatar

Jammer dat hij vertrekt. Maar goed dat maakt ruimte voor andere regisseurs.

Ik zou het eigenlijk wel vet vinden als Guillermo Del Toro hem gaat regisseren. Beetje freaky Pinocchio de wereld inbrengen enzo. En het Disney verhaal wat volwassener filmen.

Da Villain

Avatar

Het gaat niet zo goed met de Pinokkio verfilmingen.

geekalert

Avatar

dat is een best pittig goed idee @nooffencetaken

Spider-fan

Avatar

Ik denk niet dat Mendes Bond 25 zal doen. De enige reden dat hij Spectre heeft gedaan was omdat hij het verhaal van Skyfall verder wilde vertellen; hij wilde in eerste instantie Spectre ook niet doen.
Ook vragen de producenten Martin Campbell steeds voor iedere film terug, maar die wil het alleen doen als er een nieuwe Bond is, dus wellicht ná de laatste van Daniel Craig weer om de volgende Bond te introduceren.

esteban

Avatar

@nooffencetaken, Del Torro is eigenlijk al jarenlang betrokken bij zijn eigen Pinoccio project. Dat al een eeuwigheid in Development Hell zit en aan en af springt.

nooffencetaken

Avatar

@geekalert Dacht ik ;), en kennelijk zit er dus toekomst in volgens @esteban. Daarom ben ik tijdens het typen van dit bericht de wonderen van het web ingedoken. En ik vond dit op IMDB bij Del Toro: Pinocchio: A darker version of the classic children's fairy tale of a wooden puppet that transforms into a real living boy.
FUCKING AWESOMEEEEE!!!

nieuwslaatste nieuws

meest populair