Celebrity

Tom Sizemore betastte 11-jarige actrice op filmset

Het incident gebeurde in 2003 maar zoals nogal wat andere schandalen komt het nu pas uit.

door FilmTotaal om 21:40 in Celebrity
Menig filmliefhebber kent Tom Sizemore hoogstwaarschijnlijk wel; de acteur speelde in de jaren negentig in de klassiekers Heat en Saving Private Ryan, maar de laatste jaren is hij iets minder goed bezig. Hij speelt in minder succesvolle films en ook privé gaat het niet zo voorspoedig met hem. Maar nu komt er over hem ook nog eens een schandaal uit en wel over iets wat zo'n vijftien jaar geleden gebeurd is en wat zijn carrière er zeker niet beter op zal maken...

Sizemore werd namelijk in 2003 van een filmset verwijderd, nadat hij een 11-jarig meisje betast zou hebben. Zo moest zij tijdens een bepaalde scene op de schoot van de acteur gaan zitten, waarna hij met zijn hand in haar broekje tastte en zijn vinger in haar vagina duwde. Het meisje vertelde het verhaal meteen door aan haar ouders, die dit weer doorspeelden aan de casting director. Sizemore werd van het project afgezet, maar aangezien de ouders geen aangifte deden mocht Sizemore een paar maanden later terug komen om zijn opnames af te ronden.

Het verhaal heeft het daglicht dus nooit gezien, maar het meisje dat nu inmiddels een 26-jarige vrouw is, heeft besloten juridische actie te ondernemen tegen de acteur én haar eigen ouders. Sizemore heeft zich er nog niet over uitgelaten.

NieuwsFilm