Blu-ray

Blu-ray preview 'IT' - met elf verwijderde scènes!

De schijf belooft leuke featurettes, ook met Stephen King.

door Bram de Groot om 08:27 in Blu-ray
Met de horrorfilm IT wist regisseur Andy Muschietti zich een paar maanden geleden in de kijker te spelen. De film werd niet alleen ijzersterk ontvangen, ook de financiële resultaten zijn indrukwekkend. Wereldwijd staat de teller op dit moment op een kleine $700 miljoen. De $35 miljoen kostende film verschijnt begin volgend jaar op schijf en hieronder tref je de eerste details van de Blu-ray uitgave.

In de States verschijnt de High Definition-uitgave van Warner Bros. Home Entertainment op 9 januari op Blu-ray. Het Nederlandse schap wordt vermoedelijk op 24 januari bereikt. Warner Bros. geeft ook een Dvd en 4K-uitgave uit. Hieronder een IMAX Critics tv-spot:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is nog niet officieel bekend, maar het materiaal voor de Amerikaanse versie is ondertussen online verschenen. Hieronder het overzicht:

Pennywise Lives!: In deze featurette kun je ontdekken hoe Bill Skarsgård zich voorbereidde op zijn rol als Pennywise the Dancing Clown.

The Losers' Club: In deze mogelijk aardige featurette kun je zien hoe de jonge acteurs uit IT samenwerkten tijdens de realisatie van de horrorfilm.

Author of Fear: Gelukkig ontbreekt Stephen King niet in de extra's. De horror-schrijver geeft inzicht in de achtergrond van zijn verhaal, de angsten in de kindertijd en het bedenken van zijn monster Pennywise.

Deleted Scenes: De titels zijn nog niet bekend, maar de schijf zal elf verwijderde en verlengde scènes bevatten. Mogelijk is ook het alternatief einde te zien.

Verpakking

Hieronder zie covers voor de Blu-ray en 4K-uitgave. Er zijn nog geen details bekend over speciale verzameledities.

10 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ereptile

Avatar

Ja, deze ga ik aanschaffen! Klinken ook als leuke features!

Chris23

Avatar

http://cdn5.ihorror.com/app/uploads/Pennywise-vs-Ronald-McDonald.jpg

aintiastinker

Avatar

@Master Of Films Die komt later. De regisseur is momenteel te druk met Locke & Key en It: Chapter Two

Goku32

Avatar

Ga deze zeker 100 procent aanschaffen. En Master of films die komt er ook alleen later. Ook die ga ik zeker aanschaffen kan niet wachten

Master Of Films

Avatar

In dat geval wacht ik wel op de extended cut.

Shifty777

Avatar

Jammer dat hij niet meer voor de kerst komt, deze schaf ik ook met alle plezier aan. Een van de leukste bioscoopbezoekjes dit jaar voor mij.

Fotoroys

Avatar

Ik kan niet wachten! 24 januari!!

Spider-fan

Avatar

Er zou toch een Extended Version/Director's Cut komen? Of komt die weer een tijd na de gewone versie?

NieuwsFilm

meest populair