Blu-ray preview 'IT' - met elf verwijderde scènes!

Blu-ray preview 'IT' - met elf verwijderde scènes!

De schijf belooft leuke featurettes, ook met Stephen King.

Met de horrorfilm IT wist regisseur Andy Muschietti zich een paar maanden geleden in de kijker te spelen. De film werd niet alleen ijzersterk ontvangen, ook de financiële resultaten zijn indrukwekkend. Wereldwijd staat de teller op dit moment op een kleine $700 miljoen. De $35 miljoen kostende film verschijnt begin volgend jaar op schijf en hieronder tref je de eerste details van de Blu-ray uitgave.

In de States verschijnt de High Definition-uitgave van Warner Bros. Home Entertainment op 9 januari op Blu-ray. Het Nederlandse schap wordt vermoedelijk op 24 januari bereikt. Warner Bros. geeft ook een Dvd en 4K-uitgave uit. Hieronder een IMAX Critics tv-spot:


Bonusmateriaal

Het bonusmateriaal op de Nederlandse schijf is nog niet officieel bekend, maar het materiaal voor de Amerikaanse versie is ondertussen online verschenen. Hieronder het overzicht:

Pennywise Lives!: In deze featurette kun je ontdekken hoe Bill Skarsgård zich voorbereidde op zijn rol als Pennywise the Dancing Clown.

The Losers' Club: In deze mogelijk aardige featurette kun je zien hoe de jonge acteurs uit IT samenwerkten tijdens de realisatie van de horrorfilm.

Author of Fear: Gelukkig ontbreekt Stephen King niet in de extra's. De horror-schrijver geeft inzicht in de achtergrond van zijn verhaal, de angsten in de kindertijd en het bedenken van zijn monster Pennywise.

Deleted Scenes: De titels zijn nog niet bekend, maar de schijf zal elf verwijderde en verlengde scènes bevatten. Mogelijk is ook het alternatief einde te zien.

Verpakking

Hieronder zie covers voor de Blu-ray en 4K-uitgave. Er zijn nog geen details bekend over speciale verzameledities.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair