Eerste trailer horror-sequel 'Strangers: Prey at Night'

Eerste trailer horror-sequel 'Strangers: Prey at Night'

Tien jaar na het succes van horrorfilm The Strangers is er dan eindelijk een vervolg.

Ruim tien jaar na Bryan Bertino's succesvolle horror-thriller The Strangers krijgen we komend jaar eindelijk een vervolg op de film. De titel van de sequel is Strangers: Prey at Night en vandaag is de eerste trailer vrijgegeven.

In het tweede deel zien we hoe de road trip van een gezin helemaal misloopt wanneer ze arriveren bij een vakantiepark waar ze eigenlijk familieleden zouden treffen. In plaats daarvan treffen ze een verlaten omgeving aan. Wanneer de duisternis valt, wordt het gezin al snel geterroriseerd door een drietal gemaskerde psychopaten. Het gezin moet er nu alles aan doen om de nacht te overleven.

De hoofdrollen in Strangers: Prey at Night worden gespeeld door Christina Hendricks (Mad Men, Drive), Martin Henderson, Bailee Madison en Lewis Pullman. De regie is in handen van Johannes Roberts' (47 Meters Down). Het script werd geschreven door Bertino en Ben Ketai

Strangers: Prey at Night draait vanaf 9 maart 2018 in de Amerikaanse bioscopen. Over een Nederlandse releasedatum weten we helaas nog niks.



NieuwsFilm

meest populair